writing-img

kdaj nastanejo znamenja?

clock-img

26.03.2005, 09:50

clock-img

Anonimen

sama sem posuta z rjavimi pikicami...in zgleda da to nimamo od rojstva? ker moja pika poka pa vrjetno tudi vaši dojenčki razen kakih materinih znamenj ki so od rojstva nimajo pikic ali pač? zakaj to nastane? skupki pigmenta ali kaj?

lp, lara

clock-img

26.03.2005, 10:12

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Naši se je na boku pred mesecem ali dvema naredila ena rdeča pika in sem mislila, da se je kam uščipnila. Zdaj sem pa pri osmihmesecih opazila, da je tista zadeva postala rjava pikica, pa na rokici sem tudi opazila eno.

clock-img

26.03.2005, 10:36

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Naš nima še nič, se bradavičke se mu komaj vidijo.;)

clock-img

26.03.2005, 11:02

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ponavadi dojenčki do enega ali dveh let nimajo znamenj, razen kakšnih prirojenih. Potem pa, predvsem pod vplivom sonca, začnejo ta znamenja nastajat. Morda bo najprej pri treh letih imel kdo samo enega, pa vsako leto kakšnega več. Največ jih nastane poleti ali po poletju, ker so otroci izpostavljeni soncu. Je pa zelo odvisno tudi od genov. Nekateri so bolj, drugi manj nagnjeni k temu.

clock-img

26.03.2005, 12:31

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Najina princeska ima pa na križu znamenje. Imela ga je že od rojstva. In dokler nisem vedela, da je znamenje, sem vedno skušala še bolj umiti ritko:zmeden::zmeden::zmeden:No ja zdaj vem, da je znamenje in tega ne poizkušam več.
:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

26.03.2005, 14:34

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Naš ta starejši je šele zdaj, ko je star že krepko čez tri leta, dobil svoje prvo znamenje na rami - čisto malo rjavo pikico. Prej pa ni imel nič. Ta mala pa prav tako pri skoraj devetih mes še nima nič.
Mislim, da je čisto tako, kot je napisala Gina.

clock-img

26.03.2005, 16:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jst imam čist pegast obraz pa na tamali tega ni videt, mislim da se to pokaže pri kakih 3, 4 letih, pa tud pikic nima po telesu le znamenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem