writing-img

kdaj po čevlje?

clock-img

08.07.2005, 10:19

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo!

Naš fant se že na veliko postavlja na nogice. Sicer se mi zdi še prekmalu, pa vendarle me zanima kdaj mu moramo natakniti čevlje.
Se mi zdi kar fino, da je poletje in toplo (no ja, to je bolj relativno zadnje dni) in je veliko bos.

Kdaj ste jih kupile?
Katere ste kupile? Vem, da se priporoča Ciciban. Še katere druge?

Hvala in vesel deževen dan
:sloncek:

clock-img

08.07.2005, 12:34

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

MI smo jih kupili pri osmih mesecih, ker je imela željo po hoji. Naša ni plazila nikol. Od ene kolegice mali pa je ful plazil, pa je tud čevlje dobil kasneje, ker je bil sam mobilen, brez potrebe po hoji in čevjih. Kako je pri vas pa ne vem.

Kupili smi cicibanove, ker se mi zdi, da vsaj na začetku ni dobro stiskati pri čevljih(čeprav te cena čist olupi).

clock-img

08.07.2005, 12:43

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo kupili prve pri pol leta - ker je ob opori že stala. Imeli smo jih za zunaj - notri smo imeli pa copatke.

clock-img

08.07.2005, 14:04

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Izkoristi poletje (če ga bo kaj) in naj bo čimveč bos. Tako se nogice najbolj utrdijo. Jaz sem prve čeveljčke kupila pri Cicibanu in jih še zdaj tam kupujemo (že 6 let). Kupi kakšne mehke, z opetnikom (obvezno). Se ti pa še nič ne mudi. Dokler še čisto ne hodi, je lahko tudi v kakšnih copatkih.

clock-img

08.07.2005, 14:47

clock-img

anaj

pencil-img

202

Mi smo jih prav tako kupili pri 8 mesecih, ko se je začela postavljati na noge. Pri nakupu čevljev se mi zdi zelo pomemben opetnik in ortopetski vložek na podplatu. Take čevlje prodajajo v Cicibanu. Cena je res včasih za kakšne čevlje... uh, ampak pomembno je, da se nogica pravilno razvija in, da se otrok dobro počuti. Tudi copate smo kupili tam. Dobri so tudi čevlji Super fit, ki jih imajo tudi v Cicibanu.

Jana:kuza:

clock-img

08.07.2005, 14:58

clock-img

Anonimen

Se strinjam s predhodnicami. Tudi mi imamo čeveljčke, copatke, sandalce od Cicibana. Prve čeveljčke smo kupili pri 10 mesecih.

clock-img

08.07.2005, 20:44

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Še enkrat: Preschoolians
http://preschoolians.com/category.asp?id=53
(na strani je tudi razložena ideja, zakaj in kdaj čevlji)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem