writing-img

kdaj po bolezni pod tuš

clock-img

25.12.2007, 17:28

clock-img

Anonimen

zanima me kdaj lahko 3 letnico skopam ali stuširam vključno z umivanjem las. zase vem da mi tuš kadar sem bolna paše, ampak včsih pa fašem še bolj zabasano glavo potem. tako da sem v precepu. tamala je ziher vsa prešvicana saj ima že par dni vročino, lase ima grooozznneee! ampak je ne upam vtaknit pod tuš? mislite da bi jo lahko ali naj počakam da se pozdravi do konca in vročina izgine?

clock-img

25.12.2007, 17:30

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kaj pa vem...glede na to, da kadar je šmrkav, ga jaz veselo kopam. da je dosti pare v kopalnici, pa dodam še kakšno kapljico olja 31, da mu fajn nosek odpre. in mali je vidno bolje po kopeli. je pa res, da te kopeli ne prakticiram, kadar ima vročino....
za vročino je fajn, da postopoma hladiš vodo, je to en tak naraven način zbijanje vročine.

clock-img

25.12.2007, 17:32

clock-img

altati

pencil-img

5724

Lara, jaz svoje otroke vedno(beri vsak dan) tuširam, ne glede na bolezen. Saj pri vročini je to sploh priporočljivo, za zbijanje le-te. Voda edino ne sme biti prevroča in ne premrzla (okrog 36-37 stopinj).Ravno tako je priporočljiva kopel.
Glede umivanja las bi pa rekla da - če je v stanovanju toplo, če se dodobra ohladi v kopalnici, po sušenju in če le-teh nima predolgih in pregostih (kot npr. naša sredinka) , bi ji jih tudi umila.

clock-img

25.12.2007, 17:34

clock-img

altati

pencil-img

5724

In popolnoma se strinjam s s_c, da če jo boš kopala, le naredi dovolj sopare in dodaj kapljice 31. Preverjeno pomagajo!

clock-img

25.12.2007, 17:46

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Vprašaj jo, če ji paše. Če ji paše, ji zihr ne bo škodilo. Jaz las vseeno ne bi umivala, če ima vročino. če je pa nima, pa lahko tudi to.

clock-img

25.12.2007, 17:52

clock-img

Anonimen

Jaz pa ne vidim nobene ovire za umivanje. Otrok se bo po tem še bolje počutil. Pazi le, da je potem ne boš izpostvljala prepihu, in prenizkim temperaturam.

clock-img

25.12.2007, 18:17

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz našo frkljo tudi vedno umivam/tuširam, ne glede na to, če je prehlajena, razen seveda, če je  vsa zbogana zaradi vročine in ji nič ne paše, takrat pa jo pač samo obrišem z mokro brisačko. Ji pa ne umivam las, če ima vročino ali je zelo prehlajena, kaj pa vem, mogoče je res samo vraža, ampak se mi zdi ,da se lahko še bolj prehladi

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

25.12.2007, 20:06

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Jaz jih tud med boleznijo tuširam. Saj otroci se tudi potijo in jim tuš pomaga oz. se boljše počutijo.
Za lase umiti pa tako, če ma vročino jih jaz ne, razen če ima tako kot ti praviš, obupne. Potem jih umijem in s fenom posušim.

clock-img

25.12.2007, 20:42

clock-img

janca

pencil-img

309

Tudi mi ga veselo kopamo kjub temu, če je bolan.V bolnišnicah celo priporočajo kopanje, saj se otrok osveži.
Las,  če ma vročino, mu ne umivam, vendar mislim, da ne bi bilo nič narobe. Kadar je bolan, ga jaz kopam zjutraj, saj  potem itak ne greva nič ven, vsaj zdaj ne, ko je zima.

clock-img

27.12.2007, 15:37

clock-img

vanč

pencil-img

194

Mojega so v bolnici kopali vsak dan. Le glavice niso dokler je imel vročino.

vanč

clock-img

28.12.2007, 20:17

clock-img

Lilu23

pencil-img

194

se popolnomastrinjam z altati. vsak dan tuširanje!!!!

clock-img

29.12.2007, 07:13

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz našo frkljo tudi vedno umivam/tuširam, ne glede na to, če je prehlajena, razen seveda, če je  vsa zbogana zaradi vročine in ji nič ne paše, takrat pa jo pač samo obrišem z mokro brisačko. Ji pa ne umivam las, če ima vročino ali je zelo prehlajena, kaj pa vem, mogoče je res samo vraža, ampak se mi zdi ,da se lahko še bolj prehladi

z našim počnem enako...rajš ne drezam če ni treba..

clock-img

02.01.2008, 14:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.01.2008, 14:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem