writing-img

kdaj pokonci

clock-img

11.07.2005, 19:19

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

kdaj so se vaši malčki začeli postavljati pokonci. Naš je star 3 mesece in hoče nonstop bit pokonci oz. čičat. Če ga daš da bi bil naslonjen se kar dvigne

clock-img

11.07.2005, 20:15

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Tudi mi smo bili takšni. Kar mu paše mu paše, ga nismo nič doli tiščali. Ratajo tako radovedni, da je ležanje samo še preteklost. Veselo čičanje!

clock-img

11.07.2005, 20:18

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mi se ravo zdaj srečujemo z istim problemom. Ni šans, da bi ležal.
Ali sedi pri meni v naročju ali pa ga nosimo tako, da gleda čez ramo. Če ga poležem, začne tako kričati, da je joj. Ko ga pa dvignem, je pa najbolj zadovoljen dojenček in samo gleda naokoli.

Lp, N.

clock-img

11.07.2005, 22:11

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Naša je tudi že pri treh mesecih hotela osvojit s pogledom cel svet..Pa smo ji pustili, je nismo nč dol tiščal, čeprav so vsi govorili da je še prezgodaj..Otroček že ve kdaj je dovolj močan...

clock-img

12.07.2005, 06:56

clock-img

Carmen

pencil-img

126

meni je pediatrinja rekla, da malo lahko sedi, vendar je glavno, da ima hrbtenica oporo. Sicer je pa tko, ko bi morali ležat, želijo sedet, ko bi morali sedet, hočejo bit pa na nogah...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem