writing-img

kdaj pripravljati

clock-img

07.12.2008, 16:53

clock-img

Anonimen

Ojla

Me zanima kdaj ste začele pripravljat za malo bebico.Sem v 18 tednu pa me že ima da bi vse pripravla in da bi imela vse nared zauser posted image .Se še kateri tako mudi kot meni

clock-img

07.12.2008, 16:56

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Po 30t. Vendar to ni bilo povezano z nosečnostjo ampak časom. Ker delam v šolstvu, sem izkoristila za nakupe julij, ko sem bila frej. 

clock-img

07.12.2008, 16:57

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Meni se je ful mudilo. Rok sem imela 10.10., konec avgusta sem imela že vse pripravljeno. Samo potem tisto čakanje ob pripravljenih stvareh je bilo še bolj mučno. Raje še malo počakaj...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

07.12.2008, 17:22

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jst sm v 33 tednu, pa imam samo voziček, nekaj oblekic (neopranih in nezrihtanih), pa posteljico (brez jogija),...to je vse, pa še kakšen teden bo tako,...soba še ni zrihtana, bo med prazniki (upam),...če pa po pravici povem se mi tudi ne da nekaj skakat po trgovinah in iskat pa vse to, na začetku sem bila pa čisto navdušena, da sem se komaj zadrževala

clock-img

07.12.2008, 17:44

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

rok sem mela avgusta....cotke sm mal sproti kupvala....že od 3 mes naprej....pa babi tudi....opremo in ostalo.....v 7 mes.....zadnje drobnarije....v 8,5 mes....pol 1 mes prej sm prala...prpravla za v bolnico....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

07.12.2008, 17:46

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

v prvi nosecnosti zelo zelo zgodaj, sedaj v drugi (30t)  pa se nisem zacela. no, tudi zato, ker veliko ze imamo.. sicer po skatlah...

lp

clock-img

07.12.2008, 18:56

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Po 20 tedn sem malo začela gledati.Po 30 sem kaj kupila.Res vse pripravila pa sem nekje v 37 tednu.

clock-img

07.12.2008, 19:04

clock-img

naia

pencil-img

347

sem v 30.tednu pa nimam še čisto nič (no, imam ene nogavičke, ki sem ji dobila od prijateljice), se mi zdi, da se bo proti koncu še najbolj vleklo in še ko bom šla na porodniško, že tako ali tako ne bom vedla, kaj s sabo, pa še po novem letu bodo razprodaje...tako da resnično še ne rabiš pripravljati za prihajajočega otročička, edino če te prevzamejo otroške cotice v trgovini, potem pa le kupi za svojo dušo user posted image

clock-img

07.12.2008, 19:56

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Oblekice 3 tedne pred porodom, no pa ostalo tudi. Voziček sem pa ze prej kupila.

clock-img

07.12.2008, 19:58

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Js bom jutri noseča 20. tednov in že tudi komaj čakam nakupovanje. Saj tu pa tam kupim kakšno oblekico za svojo dušo, ampak komaj čakam, da zares navalimuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

07.12.2008, 20:09

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Jaz sem kar pocakala do 32t, ko sem zacela pocasi zbirati stvari in sem jih zbrala ravno do polnega 37t.

clock-img

08.12.2008, 06:53

clock-img

pokec3609

pencil-img

148

ma jst sem malo vraževerna do zdej sem v prvi in v drugi nosečnosti začela pripravljat stvari ko sem dopolnila 7 mesecev.
Zdej pa ne vem kako bo. Noseča sem 15 tednov, pa me tolk vleče, da bi šla po  nakupih, da se komaj zadržim.
Pomoje tokrat ne bom zdržala, če ne druzga ko bom kupovala božična darila, bom ziher tuut kaj za bebico kupla.

clock-img

08.12.2008, 07:02

clock-img

Anonimen

jaz sm začela nekak skup dajat stvari pa tko čist okvirno pripravljat v 7 mesecu no in 2-3 tedne zatem je pa že naš škratek na svet prilezu in je mogu potem ati vse pripravit od cunjic pa do previjalne omare tko da je bil kr pridno delovenuser posted image

clock-img

08.12.2008, 08:12

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Jest sm šla v šoping ko sm bla noseša skor 8 mesecev,sm pa kr vraževerna glede teh stvari,zato sm pa tut tolk cajta čakala.

Ela čebela

clock-img

08.12.2008, 08:19

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz sem noseča 26 tednov in sva na srečo dobila vse. Edino posteljce še nimava, ker se nikakor ne moreva spravit k bratrancu po njo.
Tak da midva imava pripravljeno za tamalo vse, razen kremic in tega,..to pa bomo nabavljali po novem letu..
Ma če mi vsi samo nosijo, ko pridejo na obisk, tak da NE pa jim ne morem rečt user posted image

clock-img

08.12.2008, 09:56

clock-img

acitak

pencil-img

745

se v 36t...dobila vse (zapakirano bilo do 35 t), samo vozicek sma nabavla 1 mesec nazaj...prejsnji teden sem vse odpakirala, zdj mam skoraj vse pripravljeno, posteljica se se sestavi, cotke pa perem, likam in zlagam...se 4 t pa bo

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

08.12.2008, 12:06

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Meni se je ful mudilo.

tudi meni.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

08.12.2008, 15:29

clock-img

clara23

pencil-img

889

Jaz sem začela počasi okrog 20. tedna..vsak mesec sem kaj kupila da ni bilo potem vse na kupu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem