writing-img

kdaj se odločite

clock-img

05.03.2011, 19:25

clock-img

mariy

pencil-img

128

da boste začeli kupovat stvari za dojenčka?

Ali kupujete celo nosečnost malo po malo?
Ali si rečete tako sedaj sem npr.v 6. mesecu nosečnosti in bi že bil čas da gremo po nakupih?

Namreč sama sem v veliki dilemi, kdaj naj bi odšla s partnerjem po nakupih, ker morava kupiti popolnoma vse, kar nama pri prvi nosečnosti ni bilo treba, saj sma večino stvari dobila(voziček, kinderpet in nekaj cotk),
sedaj pa morava vse to kupiti.

clock-img

05.03.2011, 19:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem se v prvi nos. komaj zadrževala, po 5.mesecu sva pa začela z nakupom večjih stvari. Veliko sva pa tudi dobila.

clock-img

05.03.2011, 19:54

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

v prvi nosečnosti sem začela postopoma kupovati nekje po 6 mesecu ker sva mogla kupiti praktično vse.
zdaj v drugo bom verjetno čakala na zadenj mesec ker glavne stvari itak že imam.

clock-img

05.03.2011, 20:10

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Midva sva kupovala postopoma, ko so bile kake akcije. Voziček sva npr. kupila, ko sem bila nekje na polovici nosečnosti, ker je bil znižan 20%.

clock-img

05.03.2011, 20:20

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Midva sva tudi začela okrog 5. meseca z nakupi, saj sva morala tudi sama vse financirati in potem vseh nakupov ni možno speljati v zadnjem mesecu...user posted image
Kar začni počasi..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

05.03.2011, 21:26

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Midva sva začela gledat stvari v 7. mesecu, kupovat pa začela v 8. mesecu. Sem si pa jaz pred tem marsikej ogledala prek net-a in si naredila seznam kaj, kje itd.

clock-img

06.03.2011, 09:20

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Mi2 pa sva rekla, da bova dober mesec pred rojstvom vse naročla preko neta, no pol pa sta naju naša fantka prehitela. Na srečo sem mela cotike vse pripravljene, ostalo pa je pol atek letal okoli (za kazen, ker je zavlačeval) pa moja mama je še dosti stvari nabavla.

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

06.03.2011, 09:23

clock-img

miska333

pencil-img

230

Midva sva začela z nakupi po morfologiji...vsak mesec nekaj, da se ne nabere vse na koncu. Okrog 6ga meseca sva kupila voziček, potem naslednji mesec posteljico...veliko smo tudi dobili iz druge roke. Sem pa vsake toliko tudi sama kupila npr. kakšen bodi za svojo dušo user posted image

clock-img

06.03.2011, 19:32

clock-img

nusi

pencil-img

1833

nekje po 5 mesecu, samo sva veliko stvari dobila, nekatere stvari so se kupovale pa še, ko sem bila v porodnišnici user posted image

clock-img

06.03.2011, 19:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2011, 12:35

clock-img

mariy

pencil-img

128

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

v prvi nosečnosti šele v enem osmem mesecu..v tejle bo pa začela sedaj (6.mesec) ker naju čaka še prenova stanovanja in bo stroškov preveč če bom vse čakala..

Imamo pri nas tudi prenovo stanovanja, zato mislim da se bova kar počasi odpravila po trgovinah in začela z naročili, da potem res ne bo preveč stroškov na enkrat

clock-img

09.03.2011, 14:09

clock-img

fluf

pencil-img

831

uf, vozek v akciji že v 5. mesecu, ostalega pa še nimamo... razen kinderpeta, ki je sposojen... samo itak še ni sestavljen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem