writing-img

kdaj se otrok umiri

clock-img

03.04.2008, 09:13

clock-img

Anonimen

Sem v 37 tednu in že dva dni se mi zdi, da ful manj čutim otroka kot prejšnje dni. Čez dan ravno toliko da se še kaj premakne, zvečer mi pa ne da spat, ker toliko rogovili.
Slišala sem, da naj bi se otroci pred rojstvom umirili, pa me zanima kdaj in koliko dni , tednov pred rojstvom je to. Hvala bogu , da imam angelsound, da vsake tolk časa preverjam, če je vse uredu, ker drugače bi po mojem vsake tolk časa letela v porodnišnico.
Hvala in lep pozdrav!

clock-img

03.04.2008, 09:14

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Slišala sem, da naj bi se otroci pred rojstvom umirili,

Ni nujno. Eni se, drugi pa ne.

clock-img

03.04.2008, 09:36

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Lahko se zelo zgodaj umiri ali pa kot moja, ki mi je še v porodni delala preglavice. Med popadki je tako pobrcala, da so zvezdice švigaleuser posted image .
Pri vsakem porodu, pri vsaki user posted image  je drugače. Glavno je,da se ti popolnoma ne umiri in če se ti slučajno, da to opaziš in se greš hitro pokazat. Srečno!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

clock-img

03.04.2008, 10:04

clock-img

urskas

pencil-img

683

moja je fejst brcala še med porodom. user posted image

clock-img

03.04.2008, 10:10

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

PDP sem imela pred enim tednom, pa se še ni umiriluser posted image
Mogoče je bil ene dva dni manj poskočen in g je rekla, da je pomembno, da naštejem vsaj 10 gibov čez dan.
Lepo migajta!

clock-img

03.04.2008, 10:14

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Slišala sem, da naj bi se otroci pred rojstvom umirili,

Ni nujno. Eni se, drugi pa ne.

Kot pravi Naja, meni se ni. Zvečer je bil še najbolj aktiven.

clock-img

03.04.2008, 10:52

clock-img

Anonimen

Bi se  mogeluser posted image

clock-img

03.04.2008, 11:08

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Pri meni je bla celo nosečnost tolk aktivna, da sm misnla, da bo kr vn pogledala user posted image Ene dva tedna predno sm rodila se je pa čez dan kar umirila, je pa res, da je bla zvečer pa zlo živahna user posted image Aja, pa 14dni sm prej rodila, se pravi nekje od 36 t je čez dan vsaj mal spalauser posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

clock-img

03.04.2008, 11:32

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Mogoče bom usekala mimo, ampak mislim, da je odvisno tudi od tebe.
Ko sem bila na zadnjem ctg, je mali kar spal in tisti dan res nisem veliko jedla. Pa mi je sestra kar med ctg-jem dala en piškot ... in čez kako minutko se je črta na listu precej razmigala. Pol je pa rekla, da je le rabil "en pospešek".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem