writing-img

kdaj spet mleko?

clock-img

05.07.2007, 11:51

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Glede na to, da so nam pri sedmih mesecih ugotovili alergijo na kravje mleko, me zanima, kako sedaj naprej. Nas čaka še kakšno testiranje ali moram sama ugotoviti, kdaj več ne bo prisotna alergija? Če je to tako, kdaj mu lahko poskusim dati kravje mleko? Če pa ne smem sama ugotavljati, kdaj bomo spet šli na testiranje?

HVALA ZA ODGOVORE!

clock-img

05.07.2007, 12:24

clock-img

nuala

pencil-img

1653

A nisi dobila od zdravnika nobenih navodil?

Jakob je dobival adaptirano mleko Pregomin ( kupovati sem ga morala sama in zelo drag je ). Zelo možno je, da bo otroku to mleko zanič, jaz sem mu dajala potem riževo mleko ( alergičen je bil tudi na sojo ) in riževo mleko sem uporabljala kot / namesto kravjega mleka do cca 18. meseca ( me je pa spremljala jakobova zdravnica in ravnala sem po njenih navodilih ).
Jakob je lepo napredoval, alergija je šla, imel pa je težave s pomanjkanjem železa ( zaradi riževega mleka, pa ker ni smel jajc in podobnega ), kar smo uspešno odpravili.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

05.07.2007, 13:06

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Mi smo tudi imeli/imamo alergije.
Smo dobili navodila na alergološki,
pa tudi pediatrinja nam je svetovala kako in kaj.

Smo pa bili na uvajanju mleka na vrazovem trgu, Lj mislim da 3 ali 4 dni.

Življenje je lepo ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem