writing-img

kdaj ste jim ponudile...

clock-img

08.03.2006, 12:23

clock-img

miševi

pencil-img

888

.... - koruzo
    - grah
    - stročji fižol
    - nashi
    - testenine

Hvala!!!!

clock-img

08.03.2006, 13:36

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Pri osmem mesecu testenine, stročnic pa še en čas raje ne. user posted image

clock-img

08.03.2006, 13:52

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Naša je stara 9 mesecev in od naštete hrane je samo testelnine.

clock-img

08.03.2006, 15:23

clock-img

muha1

pencil-img

666

Mi smo v osmem mesecu in jemo vse našteto od petega meseca naprej.

clock-img

09.03.2006, 09:39

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi smo zdej začeli jesti riževo-koruzne kosmiče, stari smo 4.5m

clock-img

09.03.2006, 09:49

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

- koruzni zdrob - 6 mesecev
- stročji fižol - 6 mesecev
graha, nashi-ja in testenin še ni dobil.

clock-img

09.03.2006, 10:49

clock-img

miševi

pencil-img

888

Hvala, sem rabila malo primerjave. Saj imam že eno pupico od prej, pa so mi določene stvari iz glave ušleuser posted image .
Najbolj me je zanimalo za stročji fižol, ker se mali, takrat ko dam ene 4 kom. med ostalo zelenjavo, le-te sploh ne more najesti. Bi kar jedel in jedel... Polento mu tudi že dajem, v bistvu sem mislila to koruzo v zrnih - po moje mu tudi lahko že dam ene par zrnc med zelenjavo kuhat, bolj zato, da malo spremenijo okus jedi.
Za nashi sem pa spraševala zato, ker je to ena mešanica (če se ne motim) med hruško in jabolkom. In našega hruška, čeprav kuhana, še malo napenja in mu je ne dajem več. Nisem pa nikoli probala,če ima nashi kaj milejši učinek. Mogoče ga bom pa en dan tudi skuhala, zdajle, ko je tako malo sadja na izbiro. Sem se včeraj "preseravala" (moja denarnica me je pa grdo gledalauser posted image ) s koščkom lubenice, pa ni dočakala današnjega dne, da bi mu jo lahko dala. Saj je bila zelo okusna, ampak zgledala je pa tik pred mrtjem...

Glede na napisano, bom pa z grahkom še malo počakala.

clock-img

09.03.2006, 11:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem dala vse probat pri 6mescih, grah malo kasneje, temu sem ob užitju dol vzela ovoj!user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 12:27

clock-img

makica

pencil-img

372

Naša je koruzo v zrnu, nashi in testenine od 6 mesece naprej. Graha in stročjega fižola pa ji še nisem dala pa je stara 9 mesecev. Raje se še izogibam stročnic. 

clock-img

09.03.2006, 12:48

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Koruzo in testenine po 6. mesecu, grah po 8., stročji fižol ji bom dala v bližnji prihodnosti, nashija pa še v življenju nisem kupila user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

09.03.2006, 13:25

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz sem mu zdaj pri 6 mesecih dala polento in stročji fižol. Testenin še ne bom dajala. Grah bom poskusila v bližnji prihodnosti - v bolnici nam je pediatrinja rekla, naj kar začnemo z uvajanjem in je med prvo zelenjavo tudi grah omenila.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem