cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj v športni voziček?

clock-img

08.10.2006, 21:22

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Kdaj ste začele malčke voziti v športnih vozičkih in kateri so najboljši?

Hvala za odgovore

clock-img

08.10.2006, 21:36

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem ga dala nekje po 3 mesecu, ker je bila košara premajhna. Sicer je še ostal v ležečem položaju, tam nekje do 5-6 meseca.
Kateri je najboljši? Ne vem, sem gledala na funkcionalnost in ceno.

clock-img

08.10.2006, 21:41

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mi smo šli v športni del vozička (polsedeči položaj) pri 4,5 meseca. Imamo pa Quinny speedy in smo zadovoljni.

clock-img

08.10.2006, 21:57

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Mi imamo Jane slalom, Matic je v športnem od 3,5 meseca, od 4 mesecev v sedečem položaju, ker ni hotel več ležati.

clock-img

08.10.2006, 22:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo tudi Jane slalom, Žiga se v njem vozi od 5. meseca.

clock-img

09.10.2006, 00:23

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

pri 4,5 m dala sem jo bolj polsedeč položaj, ko je samostojno sedela pa čist v pokončnega user posted image  imamo  Buzz-a

clock-img

09.10.2006, 15:17

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz sem jo dala zaradi vročine (letos poleti) v športni del že pri 3 mes., ampak v ležeč položaj - šele sedaj pri 6 m, sem ji pa dvignila naslon. Imamo Quinny Freestyle Confort in sem res zelo zadovoljna.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

09.10.2006, 15:22

clock-img

mml

pencil-img

4156

user posted image  se vozi v športnem delu vozička nekje od dobrih 3M, najprej sicer čisto leže, pri približno 4M pa smo začeli počasi dvigati naklon hrbta, ker je težila, ker ni nič videla

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

09.10.2006, 15:28

clock-img

Anonimen

od tretjega meseca v plikotu p3 v čist dol položaju, ki pa ni čisto ležeči. pri 4. mesecih pa še malo pa je imela že en naklon višje, ker je tulila če je bila čist dol. zdej pri petih mesecih ima šeen naklon bolj gor, glavo pa tako gor tišči, a smo čakam da bo ven iz voza skočila pa šla :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni