writing-img

kdaj zajtrk

clock-img

12.02.2007, 09:07

clock-img

monika30

pencil-img

563

Kdaj ste svojim malčkom začele dajati zajtrk - npr. kruhek+kaj gor?

Hvala, lp

clock-img

12.02.2007, 09:28

clock-img

tt79

pencil-img

541

Medve sva začeli pri 8 mesecih in enem tednu. Dam ji doma pečeni koruzni kruh namazan z maslom ali kakšnim sirnim namazom, razrežem na majhne koščke 0.5cm x 0.5 cm in potem jih ona sama nosi v usta. Poje cca 15-20 koščkovuser posted image user posted image No seveda se proti koncu kakšen znajde tudi na tlehuser posted image

No istočasno sva začeli uvajati tudi pitje mleka iz skodelice...tukaj pa ni nevem kako bajnega napredkauser posted image ampak počasi se daleč prideuser posted image

clock-img

12.02.2007, 12:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri 6 mesecih, mlečni zdrob, kakšna polenta z mlekom (to bolj kasneje), čokolino (pri 8 mesecih), frutolino in rižolino pa že prej. Kruh pa bolj pozno, da ni tako porajtal, recimo okrog 10 meseca z malo marmelade ali pa kruh in jogurt.

clock-img

13.02.2007, 22:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo bili glih 10 mesecev, pa imamo za zajtrk še vedno flašo adaptiranega mleka. Čez kaki 2 uri po tem pa sadje, skuto in kruh.
Jaz pri flaši vztrajam predvsem zato, ker drugače ne bi pojedla 500 ml mlečnih izdelkov oz. mleka na dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem