writing-img

keglove vaje

clock-img

04.04.2009, 21:12

clock-img

anika87

pencil-img

767

Mene pa zanima kako ste bile pridne z izvajanjem omenjenih vaj.
Pa še to me zanima, če prosim napišete kako je bilo z vašim presredkom ob porodu. Ali mislite, da so vam vaje pomagale, da se ni raztrgal?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

04.04.2009, 22:11

clock-img

Anonimen

Rezanje presredka nima nič s keglovimi vajami.

clock-img

05.04.2009, 07:19

clock-img

anika87

pencil-img

767

user posted image
Sicer vem za kaj so najboljše... ampak sem brala v knjigi, da je treba trenirat in utrjevat mišice medeničnega dna, kar posledično pripomore k lažjemu raztezanju ob porodu in tudi, da zmanjša možnost rezanja oz. raztrganja presredka...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

05.04.2009, 07:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.04.2009, 07:39

clock-img

Anonimen

Jaz že odkar pomnim delam keglove vaje (čisto avtomatsko ves čas stiskam prpo, po domače povedano user posted image ), pa sem bila pri obeh otrocih kar fajn raztrgana in rezana, pa tudi od porodov naprej mi ob kihanju včasih uide, kar naj bi ravno keglove vaje preprečevale.

clock-img

05.04.2009, 08:47

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz že odkar pomnim delam keglove vaje (čisto avtomatsko ves čas stiskam prpo, po domače povedano user posted image ), pa sem bila pri obeh otrocih kar fajn raztrgana in rezana, pa tudi od porodov naprej mi ob kihanju včasih uide, kar naj bi ravno keglove vaje preprečevale.

Jest sm jih delala - zdaj vidim da 1000x premalo, ker mam zdaj že 2 tedna tak hud kašelj in morm kar vložke nosit, ker mi vsakič malo uide - ne morm nč druzga narest. Upam sam, da kašelj mine. user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

05.04.2009, 09:02

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jest sm jih delala - zdaj vidim da 1000x premalo, ker mam zdaj že 2 tedna tak hud kašelj in morm kar vložke nosit, ker mi vsakič malo uide - ne morm nč druzga narest. Upam sam, da kašelj mine. user posted image

nadaljuj s keglovimi! user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem