writing-img

kenguru

clock-img

15.09.2006, 18:13

clock-img

Vesna

pencil-img

499

od katerega meseca naprej se lahko uporablja kenguru?moj sin ima 4,5 kg,star je en mesec a ga lahko dam noter?

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

15.09.2006, 20:05

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ja, nekateri kengurujčki imajo tudi tako podlago, da bi ga lahko dala. Ko pa bosta šla ven, ga pa počasi uvajej na kengurujčka. Ne ga imeti predolgov njem.

clock-img

19.09.2006, 09:18

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Tut mene to zanima. Mi mamo kengurujčka od Quinnija in na škatli piše, da se uporablja od rojstva dalje user posted image .
Moj mali je star 2 meseca, pa me zanima če je že lahko v tako pokončnem položaju.

clock-img

19.09.2006, 21:37

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Ojla,

mi imamo kengurujčka Baby Bjorn - super zadeva user posted image user posted image user posted image . Dojenčka imaš lahko notri od rojstva. Ko otroček še ne more sam držati glavice, ga imaš obrnjenega z obrazom proti sebi, glavico pa mu podpira opora. Ko malček sam drži glavico, ga obrneš stran od sebe in lahko začne uživati  v odkrivanju svetauser posted image . Mi smo ga obrnili pri 3,5 mesecih.

Res pa je, da z uporabo kengurujčka pri novorojenčku niti kasneje ne smemo pretiravati. Kak krajši sprehod pa se že lahko naredi.

Pozdravčki

clock-img

26.09.2006, 21:02

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Moj je star 2,5 mesecain ga imam v kengurujčku cca pol ure potem pa malo na roki, ker se mi kar malo smili če bi ga imela dlje časa notr. Čeprav on prav uživa notri in opazuje kaj dogaja zunaj!

clock-img

27.09.2006, 11:19

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Tudi mi smo našega user posted image  že od prvega meseca naprej uspavali v kengurujčku, ampak nikoli nismo upali dlje kot pol ure, čeprav je blazno užival v kengurujčku. Mislim, da mu je ta položaj zelo odgovarjal takrat, ko so ga mučili krči, ker se je popolnoma umiril edino v kengurujčku. Pri treh mesecih starosti pa ni bil več najbolj navdušen v kengurujčku, mu je bolj odgovarjalo na tleh v baby gymu.

Pri nas veliko opozarjajo na to, da majhne dojenčke ni primerno nositi v pokončnem položaju in da je treba nošenje v kengurujčku zreducirati na minimum. Posledično je potem res pri nas videti zelo malo mamic z dojenčki v kengurujčkih, ko grem pa kamorkoli v tujino (Avstrija, Italija, Anglija) jih je pa povsod polno. Veliko več je mamic s kengurujčki kot mamic z vozički, tako da se mi zdi, da je pri nas ta propaganda proti kengurujčkom veliko močnejša kot v drugih državah. No, vsak po svoje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem