cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kik c celju

clock-img

03.09.2008, 18:26

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

V Celju se baje odpira KIK trgovina ker imajo razpisana delovna mesta za prodajalce.A mogoče katera ve kakšno je to podjetje in kakšne so kaj plače?Dandanes je kar hudič najti uredu službo,sploh v trgovini.Če katera dela tam so vse informacije zelo dobrodošle.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

clock-img

03.09.2008, 19:00

clock-img

NADA79

pencil-img

106

Sem ravno včeraj govorila z eno sosedo, ki je bila na razgovoru pa pravi, da so imeli že vse prej zmenjeno glede zaposlenih...

clock-img

03.09.2008, 19:07

clock-img

pupe

pencil-img

147

Moja prijateljica je delala v kranju v njihovi trgovini, po njenem pripovedovanju so bile plače katastrofalne, 300E mesečno, delavni čas dostikrat po cel dan, šefi so bili menda zelo nesramni,...
zagotovo ti pa povem da ima kik-slo zelo veliko pritožb na inšpektorat za delo....

clock-img

03.09.2008, 19:10

clock-img

Anonimen

plače katastrofalne, 300E mesečno,

to sploh ni možno.....

clock-img

03.09.2008, 19:53

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

plače katastrofalne, 300E mesečno,

to sploh ni možno.....

...bi jst tut tko rekla..dejte no ...ni treba vsega zares vzet

clock-img

04.09.2008, 00:06

clock-img

barika

pencil-img

6448

Sem poslala informativno prošnjo ker sem še v porodniški (sicer na mail, ker je bila tudi opcija), pa mi jo zavrača oz. ene 4x sem dobila nazaj, da je mail failure.user posted image user posted image
Tak, da že tu niso resni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem