cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje...

clock-img

23.11.2005, 21:21

clock-img

smeja2

pencil-img

353

...majo kakšen dober kombinezonček. Sm dons bla v btc (h&m, zara, BC, mothercare) pa nism nč pametnga dobila!
A mate kakšno idejo?

clock-img

23.11.2005, 21:27

clock-img

Anonimen

Če boste kaj po Bledu hodili, lahko v Sončku pogledaš. Ponavadi so imeli kar v redu za take majhne pikce. Drugače pa ti ostane še Avstrija in C&A.

clock-img

23.11.2005, 21:30

clock-img

smeja2

pencil-img

353

pa še to...kaj je boljš: da kupm tak kombinezonček z nogcami al kr tako vrečo z rokavi in kapuco??

clock-img

23.11.2005, 21:41

clock-img

Anonimen

Vrečo, definitivno. Pa še bolje je, če je iz kakšnega nedrsečega materiala, kakšnega kosmatega ali kaj takega, ker un material, iz katerega so bunde, ful drsi. Pa ti potem otrok ful drsi v naročju. No ja, saj ni tako hudo, da bi ti po tleh padel, ampak je res veliko bolje, če ni iz "bunde". Preverjeno.

clock-img

23.11.2005, 21:56

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

V Sončku je poden - sem bila pred dvema dnevoma. Tudi jaz ga namreč iščem za ta malega in za večjega.

Lp

clock-img

24.11.2005, 09:59

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Na vrečo je boljše ker prej oblečeš, pol ko že mali hodi je drugače. Jaz sem ga lani v Avstriji kupla, drugače pa so jih za 10000jurjev imeli v Baby centru, saj pravim to je bilo lani ker mi letos že hodimo in se prav ta vikend odpravljam v Avstrijo po njega.

clock-img

24.11.2005, 13:53

clock-img

Sugy

pencil-img

322

jest tud razmišlam al vrečo al kombinezonček, sam z vrečo ga pa ne morš dat v avtosedež...

clock-img

24.11.2005, 18:49

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Kupila v petek ful luštkan kombinezonček Chicco-tov v novi trgovini BTC hala A.Nekaj,predvem manjših št. imajo tudi v mestu .Ful zadovoljna, notri podložen s thermomore- termo izolacijouser posted image .Jaz bi kupila komb. z nogicami, posebej, če gledaš da je zima lahko dolga in, da bomo sončke tlačile notri lahko še marca( mislim, da bo pač otrok takrat večji in če je v vreči, ga ne moreš zapeti ne v lupinico, ne v voziček.

clock-img

24.11.2005, 19:08

clock-img

smeja2

pencil-img

353

sugy sej ene vreče majo tako lukno za pas od avtosedeža
sam ne vem...bomo še vidl kaj se bomo odločil
jakaracman kje v mestu je chicco...a tam na koncu stare ljubljane pr uni hiši k gre čez cesto??

clock-img

24.11.2005, 19:44

clock-img

san

pencil-img

4176

na wolfovi, malo višje od prešernovega spomenika, če greš proti zvezda parku
v nami in benettonu imajo tudi kar nekaj lepih, no vsaj imeli so jih
lp

clock-img

24.11.2005, 19:45

clock-img

san

pencil-img

4176

chicco je na wolfovi - sem zgoraj tako čudno napisala, da ne vem če se razumeuser posted image

clock-img

24.11.2005, 21:30

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi mi smo se danes potepali po City parku, pa imajo ful stvari: in bundice in zimske pajace, vreče....

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem