pozdravljene,
v soboto sva kupila in sestavila prekrasno posteljico 140x70 in si želim, da bi moje dete že od začetka spalo v njej.
kolegica mi je sicer posodila košaro iz ratana za prve mesece, ampak je jogi tako polulan, da v tem pa
že ne bo spal...
problem je tudi, da nova posteljica ne gre v spalnico. ne vem, po moje ni izvedljivo, da detece spi v sobi ločeni od moje...
kako boste ali ste, ve to izvedle?
ali pa mogoče veste, če se da kje kupit posebej samo jogi za košaro?...
hvala, pa lp iz zasnežene štajerske...
Haj!
Za košek lahko kupiš samo malo debelejšo peno. Po moje je to dovolj, saj bo notri spal samo kake štiri mesece, morda pet. Jaz sem imela dve plasti 4cm pene, pa je bilo dovolj trdo (v LJ jo imajo v Astri-jama, pa po moje jo dobiš tudi v raznih Bau-varjantah, Obi,...)...
LP Tina
jogi za košek ti recimo nardijo tut v kaki firmi k se ukvarja z latex ležišči..recimo v firmi dollar so men rekl da mi ga nardijo za 5 jurjov. pol ga je pa moja mat kupla v slovenski postelji za 16 jurjov
ja eni tut to prakticirajo da majo dojenčka od začetka v drugi sobi. se da zakaj pa ne? električno varuško maš pa ga slišiš kdaj se zbudi a ne? sam pol maš delč za hodt :)
Ja, penasta guma bi za v košek morala biti v redu, saj jih tudi prodajajo po otroških trgovinah prav v ta namen. Tam so že odrezane na mero in oblečene v blago, ampak so pa gotovo bistveno dražje, kot če jo kupiš v Bauhausu ali Baumaxu ali kje drugje.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
mojca pojdi po peno (ceneje in potrebovala jo boš samo prva dva meseca) in prva dva meseca naj spi tvoje dete v košari. Potem pa ga prestavi v posteljico.
Pri meni je bilo tako, da sem prva dva meseca imela košek pred vrati (vrata so bila odprta) spalnice in potem ni bilo nobenih težav z navajanjem spanja v svoji sobi in v veliki postelji. košek je bil pred vrati tudi podnevi, tako, da če je spala (prva dva meseca skoraj nič ni spala, ne podnevi in ne ponoči), se je navadila spanja podnevi in zmernem krupu (TV, radio).
Odločitev je pa tvoja, bolje se boš spočila, ti in tvoj partner, če boš imela košek odmaknjen od postelje (saj jaz sem se), otrok se navadi na bližino tebe, na vajino dihanje, smrčanje, premetavanje in mu je potem težje spati sam. Saj jaz tako mislim, mogoče se motim... Lp Tia74
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!