writing-img

kje imate dojenčka ,ko bedi

clock-img

07.12.2006, 12:55

clock-img

majda12

pencil-img

183

Moj skoraj mesec dni star dojenček,je pravi ubožček namreč,ko se zbudi oz ko   sva sita in bedi  bi  rada,da bi ne rabil biti skozi na rokah oz v košarici,imamo ležalnik ampak mu v njem skoz teče mleko iz ust. Kje jih imate?

clock-img

07.12.2006, 13:30

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz sem jo mela v ležalniku,pod mostom al pa na rokahuser posted image .

clock-img

07.12.2006, 13:32

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Jaz sem mojo user posted image  imela v ležalniku naštimanem na najnižji stopnji. Res pa je, da nismo nikoli imeli problemov s polivanjem. Ali tvoj user posted image  dosti poliva? A ti poliva samo ko je v ležalniku ali na splošno? Kaj pa če bi ga probala imet v vozičku (če imaš to možnost)?

clock-img

07.12.2006, 13:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela poseben voziček in lupinico za v stanovanje in sem ga melo prestavljala sem in tja. Poleg tega je bil še na kavču in na zakonski postelji.

clock-img

07.12.2006, 13:39

clock-img

majda12

pencil-img

183

Poliva samo,ko je v ležalniku,tako ,da preostane košek ali roke.Bomo poskusili še voziček,hvala.user posted image user posted image  

clock-img

07.12.2006, 13:47

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Prestavljaš ga. Malo sem, malo tja. Kot mačka mlade.user posted image user posted image

Pa ne se sekirat. Iz meseca v mesec je drugače. Morda pa bo pri treh lepo pridno ležal v ležalniku in gledal okoli. Morda.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

07.12.2006, 14:43

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mi smo imeli v dnevni sobi raztegnjeno sedežno, gor sem pogrnila dekico in ga polegla na dekico, jaz sem bila pa zraven. To se nam je obneslo nekje do 4. meseca, ko je postal preveč mobilen in sedaj je na igralni blazini na tleh, pa še puzzl imamo povsod. Drugače pa je nekaj časa preživel tudi v ležalniku, nekaj na rokah...

clock-img

07.12.2006, 15:51

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz sem ga imela v ležalniku ali v zibki, ko pa je bil starejši pa pod mostom, nikakor pa ne na rokah.... user posted image

clock-img

07.12.2006, 18:58

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Naš je, ko je buden, večinoma v ležalniku. Če je ravno po obroku, mu naslon malce dvignem, da ne poliva, potem pa ga spustim. Vendar v ležalniku ni prav dolgo, pri tako malih niti ni priporočljivo. Zato ga dam kar v zimsko vrečo od vozička, je v bistvu torba za prenašanje in uporabna tudi kot posteljica. Prav super. V zibki je pa samo čez noč. Ko se bo začel malo bolj odzivati na dražljaje, bom pa dala igralno podlogo na posteljo in most čez. Ob strani pa naštimaš zvite kovtre, da ne čmokne dol. Še bolje je, če ga daš kar na tla, samo pri nas ni možno, ker imamo psičko.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

07.12.2006, 19:29

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Kavč, ležalnik. Čim manj po rokah. Kasneje je bil v lupinci. Se je jokal, sem ga dala v lupinco in tišina.

clock-img

07.12.2006, 19:33

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Moj je večinoma v ležalniku al pa na igralni blazini.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

08.12.2006, 03:49

clock-img

KaMa

pencil-img

57

Jaz sem jo mela na sredi najine postelje ali pa sem na kavč položila tisto bananico (blazino za dojenje) in njo not. No, pa na rokah.

Ela, 21.7.2006, 4170g, 52cm

clock-img

08.12.2006, 08:13

clock-img

natalia

pencil-img

1423

voziček, roke in igralni most.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

08.12.2006, 12:35

clock-img

sonchica

pencil-img

423

moj ko je biu 1 mesec star je biu na sedežni ,al na najni  postelji, v vozičku , pod igralnim mostom ,v ležalniku in na rokah user posted image ....

clock-img

08.12.2006, 13:32

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas je bil tudi v glavnem na sedežni (na koncu, kjer je čisto ravno del) pod igralnim lokom ali pa v ležalniku. Ko pa se je začel premikati, sem ga dala pa na tla, na puzzle.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem