writing-img

kje najti...

clock-img

01.06.2014, 20:09

clock-img

mini86

pencil-img

6050

power rangarje ki jih baje pritisneš na gumb na pasu in se zavrti okoli..

to si je med drugim zaželel za roj. dan, men se pa ne sanja kje naj to staknem..

jutr grem v milerja poškilt če majo..

a se vam kaj sanja o čem podobnem..je pa, sem skoraj prepričana reklamo videl na mini maxu

clock-img

02.06.2014, 08:16

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Mi smo ga našli v Šparu.

clock-img

03.06.2014, 14:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kok pa pride?da vidm če lahko rečem za darilo..

a še kej dela al se sam okol vrti..sj verjetno kej na škatli piše ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.06.2014, 10:15

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Mislim da je okrog 10-12 EUR...ne vem točno...velik je cca 20cm...je pa v rdeči in modri barvi...če pa piše kaj na embalaži pa ne vem.

clock-img

05.06.2014, 11:29

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Na skatli je narisano kaj dela. Nas ima 2 rdeca. enemu se glavi izmenjujeta (v bistvu ima 2 glavi, eno skrito v trupu in potem ko gumb pritisne se skrita pojavi, druga skrije). Ta drugi pa ima sabljo v roki, in ko stisne gumb maha s sabljo in zgornji del trupa se premika levo in desno.

clock-img

05.06.2014, 14:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Na skatli je narisano kaj dela. Nas ima 2 rdeca. enemu se glavi izmenjujeta (v bistvu ima 2 glavi, eno skrito v trupu in potem ko gumb pritisne se skrita pojavi, druga skrije). Ta drugi pa ima sabljo v roki, in ko stisne gumb maha s sabljo in zgornji del trupa se premika levo in desno.

kje si jih pa ti najdla, pa kok cca so bili

k gledam po netu mi nč ne vrže vn oz verjetno ne iščem prav

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.06.2014, 14:33

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Enega je lani dobil na hrvaskem v konzumu, stal cca. 100 kun. Drugega pa je moz prinesel iz sluzbene poti, mislim da iz amerike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem