writing-img

kje so kašice najcenejše

clock-img

23.01.2007, 21:53

clock-img

ms3

pencil-img

138

user posted image   user posted image   user posted image   kje kupujete kašice za dojenčke oz. kje so najcenejše.

clock-img

23.01.2007, 21:56

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

povala,ampak je otrok jedel doma narejeno hrano.Cenejše skozi prideš in še boljše za otroka je

clock-img

23.01.2007, 21:58

clock-img

eya

pencil-img

4615

Milupine mlečno žitne so najcenejše v Mullerju, če vzameš tiste, ki so dvojne.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

23.01.2007, 22:36

clock-img

ms3

pencil-img

138

IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

povala,ampak je otrok jedel doma narejeno hrano.Cenejše skozi prideš in še boljše za otroka je

ja se strinjam. saj domakuham. samo razmišljam, da bi uvedla kak nov okus takega sadja, ki ga zdaj ni v sveži obliki (npr. breskve). pa kar malo gledam na dnar, če lahko isto stvar dobim ceneje.

clock-img

23.01.2007, 23:32

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Najcenejše dobiš zasigurno v DM-u in to prav njihove od Babylove, stanejo pa 1 EURO.Mi jih tudi uporabljamo in so user posted image .Imeli smo pa tudi že  od Hippa,Milupe, kupljene v Millerju, ampak ko sem zvedela za te ,jih ne zamenjam več.

clock-img

24.01.2007, 08:52

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Na tržicah dobiš ogromno različnega sadja. In otroku ni potrebno glih zdej poskusit breskve. Je še vseeno bolje, da jo poskusi čez pol leta, kot pa da je umetne kašice. Si jih že kdaj poskusila?

clock-img

24.01.2007, 10:14

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja, jaz sem jih poskusila in so mi dobre. Jaz mu v večini kuham in pripravvljam sveže sadne kašice. Približno 1x nateden, ko greva na primer na plavanje, pa vzamem s seboj frutek, ki ga z veseljem poje. Zvečer pa tudi je mlečne kašice za zmešat z vodo, ki so tudi meni dobre.user posted image

clock-img

24.01.2007, 13:19

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ja, jaz sem jih poskusila in so mi dobre. Jaz mu v večini kuham in pripravvljam sveže sadne kašice. Približno 1x nateden, ko greva na primer na plavanje, pa vzamem s seboj frutek, ki ga z veseljem poje. Zvečer pa tudi je mlečne kašice za zmešat z vodo, ki so tudi meni dobre.user posted image

Ja ampak ne morš primerjat okusa breskve, pa kaščice z okusom breskve. Otrok s tem ne poskusi dejanskega okusa. Meni to ni enako. Sem poskusla en kup kašic, tut mlečnih za zmešat z vodo in so mi zanič. Pa nisem zbirčna. Tko, da ne bi pol kej tazga otroku ponujala.

clock-img

24.01.2007, 13:21

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Najbolj enostavneje je,da vlagate sadje,tako boste pozimi tudi imele user posted image

clock-img

24.01.2007, 17:23

clock-img

eya

pencil-img

4615

ms3 je vprašala, "Kje so kašice najcenejše?" in ne "Ali uporabljate kupljene kašice?"...user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

24.01.2007, 19:14

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja Eya, smo kar malo zašli. Torej jaz jih kupujem v DM-u in mislim, da so tukaj tudi najcenejše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem