writing-img

klomifen

clock-img

18.03.2008, 11:08

clock-img

lisicka25

pencil-img

18

Pozdravljene! Mene pa neki zanima ce je katera pila tablete klomifen in koliko uspeha je bilo po teh tabletah.

clock-img

18.03.2008, 11:56

clock-img

Anonimen

Čao!
Jaz sem lansko leto en mesec-5 dni zaporedoma in se prijelo v prvo, vendar žal v 12 tednu tudi končalo z abrazijo, vendar ne vem če je bil vzrok to.

clock-img

18.03.2008, 13:09

clock-img

Eva***

pencil-img

66

Jaz sem trenutno tretjič noseča - vsi naši otročki so klimifemčki. Prvič in tretjič je ratalo v prvem ciklusu, drugič pa v četrtem. Deluje!!!user posted image

clock-img

18.03.2008, 13:26

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

OJ. Mene pa zanima, če se klomifen dobi samo na recept.

clock-img

18.03.2008, 13:29

clock-img

Anonimen

Ja, ker takšne tablete je potrebno nujno jemati pod zdravniškim nadzorom.

clock-img

18.03.2008, 13:35

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

Ok. Hvala.Kolk časa se moraš pa že matrat preden ti ga predpiše. Ker midva delava nauser posted image  pol leta pa bla ta mesec samo enodnevna krvavitev pa sem delala test pa blo -. Ampak krvavim pa nič od prejšnjega ponedeljka. Takrat naj bi dobila M.

clock-img

18.03.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

Midva sva delal skoraj leto dni in mi ga ni hotela dati moja g. POTEM pa sem jo tok prepričevala da hočem in hočem čimrej in mi ga je dala....

clock-img

18.03.2008, 14:53

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Mene pa zanima če je kateri kakšen zavojček slučajno ostal in ga ne rabi. Sem jih jemala, pa sem se preselila na drugi konec in je kar dolgo do G, bi bilo pa dobro da jih še en teden jem.
Pa hvala vseeno!!!

Vsem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pogum in čim prejšni + ali user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

22.03.2008, 21:16

clock-img

Hator

pencil-img

756

Klomifen je treba jest pod strogim nadzorom G, tako da boš itak morala do njega.
Drugače pa jih jaz jem ta mesec prvič, bomo videli, ali bo ratalo.
Dobila sem ji potem, ko sva z mojim dragim kakšne pol leta poskušala bolj zares, sicer a že kakšno slabo leto.

clock-img

22.03.2008, 21:19

clock-img

neela

pencil-img

2128

Punce - lahko se nam pridružite pri Upamo skupaj, kjer imamo Klub klomifenk. Tam bodo vsa vaša vprašanja odgovorjena. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem