writing-img

klomifen

clock-img

13.06.2005, 16:01

clock-img

Suana

pencil-img

377

pozdravljene:rozica:
vesela sem da sem tudi sama našla ringaraja stran in se vam pridružla.:)tudi sama imam težave z zanositvijo.pre tednim dni sem imela thl operacijo :grrr:,toda bilo je vse ok.:bravo:
dobila sem klomifen tablete za tri cikluse,dabroston pa moram zaenkrat opustiti.upam da vam bom tudi sama,sporočila dobro novico.upam,da se moja sreč bliža.:duda:nekatere kot sem prebrala imate za sabo več kot jazin vem da razumete kako se počutim.:zmeden:

clock-img

13.06.2005, 18:13

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Dobrodosla in vedi, da nisi sama...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

13.06.2005, 19:05

clock-img

Suana

pencil-img

377

hvala.res sem srečna da sem vas našla.
:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

clock-img

13.06.2005, 19:19

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Dobrodošla in držim psti zate:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

clock-img

13.06.2005, 20:43

clock-img

dinika

pencil-img

308

Držim pesti, nam je klomifen prinesel malo zlato štručko.:duda::modri::roza:9nebesa

clock-img

13.06.2005, 20:52

clock-img

aljča

pencil-img

855

fras dobrodošla med nami in držimo ti pestke, da ti čimprej posije sončece.:miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska:
Alja:metulj::metulj:

clock-img

13.06.2005, 20:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

DOBRODOŠLA MED NAMI VSEMI!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa IN KONČNI IZDELEK NAS VSEH BO :duda:.

lp Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

13.06.2005, 21:07

clock-img

Suana

pencil-img

377

pa ve ste super.:bravo::bravo::bravo:upam da mi bo klomifen res prinesel:duda:in bom najsrečnejši človek na svetu:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
hvala vsem za vspodbudo in lepe pozdrave:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:doma imam perzijsko muco mislite da bi jo morala dati stran da slučajno ne bo pote kaj narobe:miska::miska::muca::miska::muca::miska::muca::miska:lp suzana fras:)

clock-img

13.06.2005, 21:12

clock-img

Suana

pencil-img

377

dinika
kako dolgo pa si jemala klomifen.:zajcek:

clock-img

14.06.2005, 09:25

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Dobrodošla fras,
jest mam že vprašanje zate: kaj je to thl operacija?:zmeden:

čau M.:muca:

clock-img

14.06.2005, 09:55

clock-img

Anonimen

Dobrodosla na Ringaraji! :rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.06.2005, 10:13

clock-img

Suana

pencil-img

377

:zmeden2:pozdravljena:zmeden2:
to operacijo ti delajo pod narkozo.skozi nožnico naredijo nekakšno potezo da vidijo ali so tvoji jajcevodi prehodni ali če obstaja kakšna zapora,čeje potrebno ti takoj naredijo laporaskopijo.:grrr:
pri meni je bilo vse ok.:bravo::bravo::bravo:
do thl operacije pa je prišlo,ker so mi na hsg,ugotovili,da je desni jajcevod, nekoliko širši.:grrr:sedaj pa upam da semsvoji:duda:,vse bliže.
zakaj sprašuješ?moraš ti tudi dati to skozi?
:metulj: suzana fras

clock-img

14.06.2005, 12:22

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

OJ, sej si že gor verjetno prebrala, k sem neki trobezlhala na drugih temah, skratka
za thl operacijo še nisem slišala. Sem pa mela že HSG in laparoskopijo, tako, da jajcevode so mi že pregledali in menda so ok. Ne bi šla še nkrat pod narkozo, še manj pa na HSG... al pa thl, al pa karkoli,... brrrrr:(
Srečno!
:muca:M

clock-img

14.06.2005, 17:43

clock-img

Suana

pencil-img

377

mislim,ker si že imela laporaskopijo da ti ne bo treba več pod narkozo.:):(:(:(:(:(:(:(
ali si se že kaj dogovarjala za inseminacijo? ti je tvoja G že kaj omenjala?:zmeden2:

:rozica::rozica::rozica::rozica:

srečno in na pozitiven:modri:
suzana:kuza:

clock-img

14.06.2005, 17:45

clock-img

Suana

pencil-img

377

hvala za prijetno dobrodošlico:rozica::miska:

clock-img

15.06.2005, 17:36

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Jaz sem pila klomifen eno leto po 4 tablete na dan, pa nic :( Sploh nimam ovulacije, ce ne pijem Dabroston sploh menstruacije nimam...Pozanimala sem se naokoli in pravijo da ce nimas urejene menstruacije in ovulacije da tudi umetna oploditev ne pride upostev.. nevem kaj naj si mislim. Btw z mozem poskusava ze dobra 4 leta.
Septembra grem na neke injekcije v Maribor, se sama nevem kaj in kako, ker ko sem bila pri G sem tako jokala da mi sploh ni mogel razloziti. Vem samo da je neka reproduktivna terapija, mogoce kdo ve kaj je to in kako to gre? Totalno sem izgubljena

clock-img

15.06.2005, 19:02

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Kalina, nic obupat. :rozica:

Razen Klomifena so se druge moznosti stimuliranja ovulacij in tudi tebi bodo nasli ustrezno.

Glavno je, da sta sla po pomoc... Pikica bo tudi prisla. Ko bo njen cas.
:miska::miska::miska::miska:

clock-img

15.06.2005, 19:35

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Oh, iz srca hvala za lepe besede, veliko mi pomenijo :) Sej vcasih si sama recem, da mooce se ni cas zame da sem mama, ampak tako sem utrujena od vsega tega..

clock-img

16.06.2005, 21:56

clock-img

Suana

pencil-img

377

kalina,ne obupaj prehitro.saj ti bodo pomagali v mb.samo pozitivno gledaj na vse,pa čeprav vem da je hudo.mogoče pa preveč samo na:duda:študiraš.to ni dobro!!!ukvarjaj se nekaj časa z neko drugo zadevo.mogoče bo boljše.:rozica::rozica:
:zajcek::rozica::zajcek:lp suzana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem