cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

klomifen in ovulacija

clock-img

21.02.2006, 10:00

clock-img

enaena

pencil-img

196

Helou!

Katera od klomifenk mogoče ve: ali lahko pride do ovulacije že prej - to je med 5 dnevnim jemanjem in ne šele 5 - 10 dni po zaključenem jemanju. Se mi je zgodilo namreč, da imam že 3tji dan jemanja močan prozorni vlečljiv izcedek in špikanje v jajčnikih. Je možno da je (bo) ovulacija kljub standardom ob klomifenu nastopila že prej?

Hvala,
enaena

clock-img

21.02.2006, 14:11

clock-img

alenka25

pencil-img

6

Ja vse je možnouser posted image  Čeprav naj bi po klomifenu prišla ovulacija od 5 do 10 dneva ali pa po 14 dneh odvisno.
Jaz imam čisto zmešano m in ovulacijo, če jo sploh imamuser posted image

clock-img

21.02.2006, 15:40

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Če ti rast foliklov ne spremljajo z UZ, potem je verjetnost tudi, da je prišlo hkrati tudi do spontane ovulacije (veliko večplodnih nosečnosti ob jemanju klomifena je ravno posledica "na pamet" predpisovanja tega zdravila)...pa obilo užitkov ob delanju user posted image

clock-img

27.02.2006, 13:03

clock-img

sasabela

pencil-img

54

Mene še zanima,  do sedaj sem imela dokaj neredno menstruacijo....nekje do 38 dni. Sedaj prvi mesec jem klomifen. Ali je možno, da bom zaradi teh tablet dobila user posted image  prej kot do sedaj?Ker če bo ovulacija nekje od 5-10 dne, od tazadnje tablete..potem verjetno ne bom dobila M šele 14 dni po tem? No ...ne vem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem