writing-img

knjigice

clock-img

16.08.2011, 12:09

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

Naša tamala je šele zdaj pokazala zanimanje za knjigice oz. za pravljice. Čisto je nora na Muco Copatarico pa me zanima, če mi lahko svetujete kakšno podobno knjigo, s približno enako količino teksta in luštnimi ilustracijami. Pa da je poučna, tako kot Muca Copatarica - zdaj namreč tako pospravlja igrače, ker sem ji rekla, da isto kot je s copati, je tudi z igračami - če ne pospravlja, vzame muca. user posted image

clock-img

16.08.2011, 12:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Najboljše, da gresta v knjižnico in mal pregledata police. Takih knjigic je ogromno.

clock-img

16.08.2011, 14:30

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Naša tamala je čist zmešana na Nodija. Že od 2.leta dalje jih beremo. Pa zelo poučne so. Vsaka zgodbica ima svoj nauk.

clock-img

16.08.2011, 16:22

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Naš je imel različna obdobja... od Frančka, Gregor in dinozavri, zelo lepe knjigice so od Čarli in Lola, nekaj časa smo zvečer izključno brali Jurija Murija, potem Pedenped pesmice. Različno. Sedaj pri skoraj petih si v knjižnici jemlje male enciklopedije za otroke, od dinozavrov, tornadov, morja, neviht, telesa ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem