writing-img

koščki neprebavljene hrane

clock-img

26.03.2008, 15:09

clock-img

pupa357

pencil-img

18

Živjo! Stari smo 6 mesecev in 3 dni jemo korenčka. Danes med previjanjem sem opazla, da so v blato neprebavljeni koščki. Korenček sem samo dobro pretlačila z vilico in nisem miksala - je lahko krivo to? Ali pa je bolje še malo počakati, ker še ni pripravljen? Hvala za nasvet.

clock-img

26.03.2008, 15:14

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ne se sekirat. ko boste razširili repertoar hrane bo tudi kakec bolj pisan :=)). kar gre not, gre tudi ven......

clock-img

26.03.2008, 15:25

clock-img

urskas

pencil-img

683

pri nas smo kakali koščke (grah, korenje, rozine...) hrane še krepko po prvem letu.
Tako, da se nič ne sekiraj. Vse je OK.

clock-img

26.03.2008, 16:46

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: urskas

pri nas smo kakali koščke (grah, korenje, rozine...) hrane še krepko po prvem letu.

Se strinjam.

clock-img

26.03.2008, 21:06

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: urskas

Se strinjam. je pa čisto ok, da mu pretlačiš z vilico.

clock-img

26.03.2008, 21:49

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

pri začetnem uvajanju Gh je to ok-čisto normalen pojav

clock-img

27.03.2008, 11:23

clock-img

petrika

pencil-img

66

Tudi jaz sem začela z uvajanjem in ven pride tisto, kar poje. Seveda sem bila na začetku malo skeptična, ampak če je z otročkom vse OK, se ni kaj za sekirat. Prebavni sitem se šele navaja na drugo vrsto hrane, razen mleka. Pri nas ima zdaj tako prebavo, da že par dni kaka tudi ponoči in se potem celo noč sprašujem ali jo previjem ali ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem