writing-img

košara quinny na voziček bebe confort?

clock-img

02.10.2012, 17:51

clock-img

annai

pencil-img

193

Mogoče katera ve ali gre košara quinny na voziček bebe confort? zdi se mi da sem to nekje prebrala pa nisem sigurna...

clock-img

02.10.2012, 18:50

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Quinny gre na MaxiCosi vozičke, za BebeConfort pa nisem slišala.:)

clock-img

02.10.2012, 19:03

clock-img

tanja22

pencil-img

78

Mi imamo adapterje, ker imamo na bebeconfort maxi cosi lupinico. Če gre na quinny-ja maxi cosi lupinca brez adapterjev, potem, gre na bebeconfort s temi adapterji.

LP

clock-img

02.10.2012, 19:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanja22

Mi imamo adapterje, ker imamo na bebeconfort maxi cosi lupinico. Če gre na quinny-ja maxi cosi lupinca brez adapterjev, potem, gre na bebeconfort s temi adapterji.

LP

Ni nujno ... na Mutsyja gre tudi MC lupinica z adapterji, MC košara pa na teh adapterjih ni stabilna. Tako da bi bilo potrebno probat. Je pa res, da imata BC in MC (ki je kompatibilen z Quinnyjem) iste vozičke, ki se na različnih trgih prodajajo pod drugo blagovno znamko.

clock-img

03.10.2012, 19:16

clock-img

annai

pencil-img

193

ja res..v tujini ne veš kaj je kaj ker na nekaterih stvareh piše mc na nekaterih pa bc, drugače pa je tudi quinnyjev speedi isti kot mc taxi...vse je pomešano. :/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem