cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ko slečem plenico

clock-img

14.01.2007, 21:15

clock-img

čaki

pencil-img

1009

ko zvečer tamali dam plenico dol in predno gre v tuš, se zadnje cajte ful praska po ritki in sp. delu hrbta, skori do krvi, in ko gre potem v vodo joka ker jo peče, kar si je spraskala. nimam pojma zakaj si to dela. včasih pol noče pleničke gor, tko da imav akar borbe.
ima katera kaj pojma zakaj to počne? jo res tako srbi mogoče od plenice?? nimam pojma...user posted image user posted image user posted image user posted image
kak nasvetuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2007, 21:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.01.2007, 21:28

clock-img

čaki

pencil-img

1009

zakaj pa vodo? saj tam kjer se praska ni plenica nič mokra. praska se po zg. delu riti in sp. delu hrbta. tako nekako- tam pa ni plenica nič mokra. pa tud prešvicana mislim da ni

clock-img

14.01.2007, 21:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.01.2007, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.01.2007, 22:13

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

probej zamenjat plenice.Jaz jih kopujem v milerju-ni prav napisano-take vijolčne so in kvalitetne

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

14.01.2007, 22:15

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

no še boljše je pa da greš jutri kar k pediatru in tam vprašaš  za nasvet pa še kakšno kremo ti bo dal.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

15.01.2007, 06:56

clock-img

srki

pencil-img

9222

Čaki, pri nas je bilo isto. Praskal si je spodnji del hrbta, pa zgornji del tudi, tik pod vratom. Jaz sem ga, ko se je praskal, vprašala, če ga kaj boli ali peče, pa ni nič rekel, nehal pa je sam od sebe v relativno kratkem času. Včasih sem ga namazala z bephantenom.

clock-img

15.01.2007, 08:52

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo se praskali po vratu in malo nižje, da je bila včasih krvava. Smo pa mazali z bepantholom in je bilo potem vredu(suha koža). Sedaj ko se začne praskat pa spet začnemo takoj mazat.

A mogoče vas kakšna etiketa na štrampelcah ali hlačah drgne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem