writing-img

ko zboli oči...

clock-img

07.02.2005, 20:39

clock-img

iza

pencil-img

86

Kaj naj naredim? Moj dragi je na žalost zbolel zdaj pa me je tako strah da se ne bo še moja pupa nalezla kaj od njega.
Se vam je že zgodilo?
Jutri gre takoj k zdravniku. A naj spi v drugi sobi, al kaj?
Sej mi je ful hudo za njega ampak mali pupi bo še huje če kaj stakne.
Zdaj se je lekadola najedu in spi v kuhinji.

Upam da bo vse vredu.
Pa lahko noč:((:((

clock-img

07.02.2005, 20:43

clock-img

lena-3

pencil-img

85

Moj dragi je že spal v drugi sobi. Pa ful smo zračili ter si roke umivali in je zaenkrat še vse v redu. Pikica je zaenkrat še zdrava, ati pa je že tudi v redu.

clock-img

07.02.2005, 20:50

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Ojla!
Svetujem vama, da oči res spi drugje in tudi sicer naj se izogiba stika z otročkom, ker je tale gripa, ki je na pohodu res hudo nevarna za male. Pa roke zelo umivat in mogoče, če oči kašlja ne bi bila odveč tudi kakšna maska. Pa ne pustna:)- ampak kirurška. Pa čimprejšnje okrevanje vam želim.

clock-img

07.02.2005, 20:59

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Pri nas je bil tudi tati bolan... je bil kr bogi cel teden. Samo eno noč je drugje spal, pa malo manj je malčka lupčkal.... malček se ni nalezel :)

clock-img

07.02.2005, 22:33

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš je spal kar v dnevni,.........čez dan, smo bli pa veliko v istem prostoru, pa se tamaledva k sreči nista nič nalezla!

Upam, da se tut vedve ne nalezeta!:rozica:

clock-img

07.02.2005, 22:36

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ka pa,če se naleze mami...:zmeden:Jaz sem namreč čist hin,(no,za com.se še lahko prvlečem),pa se ne morem izolirat od otrok.Samo upam lahko na najboljše.:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem