writing-img

koga povabiti na krst

clock-img

14.02.2008, 17:01

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Konec marca z možem planirava krstiti sina. Znašla pa sva se v dvomih, koga povabiti. Njegovih in mojih ožjih sorodnikov (starši, stari starši, tete, strici, bratranci, sestrične) je 45 in to bi naju kosilo v gostilni kar precej stalo (okrog 800€). Nama se zdi to preveč denarja za eno kosilo. Jaz pravim, da bi imeli krst samo v najožjem krogu (mi 3, starši, botri) in moji sorodniki tega ne bi zamerili. On pa pravi, da njegovi bi, če jih ne bi povabili. In zdaj ne veva, kaj narediti. Je pa velika razlika, ali nas bo 17 ali 45. Kako ste oz. bi vi rešili ta "problem"?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

14.02.2008, 17:05

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi2 sva povabila najožje družinske člane.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

14.02.2008, 17:08

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Tudi mi2 planirava krst v najožjem krogu družine.

clock-img

14.02.2008, 17:19

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Tudi midva planirava krst v najožjem krogu. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

14.02.2008, 17:21

clock-img

Anonimen

pRI nama je ista dilema,pa tudi stevilke podobne in zamere bi tudi bile na njegovi strani user posted image

clock-img

14.02.2008, 17:35

clock-img

anita4

pencil-img

253

Tudi mi bomo imeli krst 1 marca. In povabili smo samo ta ožje družinske člane.

clock-img

14.02.2008, 17:50

clock-img

Hans

pencil-img

501

O tem, koga bosta poveabila se odločita povsem neobremenjeno, to je vaš dan, če sorodniki tega ne razumejo je to njihov problem.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

14.02.2008, 18:28

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Midva sva povable tudi tete in strice ter najini priči. Bilo nas je 60.  Bila je fajn fešta,user posted image dobila sva tudi lepo za tamalega, bone, cotke in seveda denar.  Seveda sta druga dva otroka tudi dobila darila. Na koncu se je vse poglihalo. Koliko je bila festa, toliko sva dobila, če še ne več.

Vidva pa se odločita sama.

clock-img

14.02.2008, 18:51

clock-img

lelčy

pencil-img

336

mi2 sva tudi samo najožje člane povabila tako da nas je bilo samo 20.

clock-img

14.02.2008, 20:06

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ožjo družino in botre na kosilo, popoldne, če je volja, pa ostale na kavo in torto.
Navade obdarovanja za krst nimamo.

clock-img

14.02.2008, 20:28

clock-img

lex

pencil-img

6532

Če bi se šla midva tako bi imela na krstu 80 ljudi. Zato sva imela samo mojo babico, ki je še edina živa, najine starše, oba brata in njegovi dve polsestri z družinama. Konec. Jaz tud nisem zamerila, ko nisem bila na krstu otrok mojih bratranecev. To je dan ko je zbrana najožja družina, ne pa neka ohcet. Midva imava še problem ko ne vema kje bi pri ohceti potegnila črto. Saj zato pa še zdaj nisem gospa.
Če pa si bila na kakšnem krstu se spodobi, da jih povabiš nazaj. Potem imaš res še večji problem.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

14.02.2008, 20:38

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Jaz od krsta ne morem razglabljati, ker ga nismo imeli, lahko rečem, da smo imeli za poroko tak problem. Če bi povabili vse sorodnike bi nas bilo okrog 100, pa mi je bilo čisto vseeno kdo mi kaj zameri itd, ker je to moj dan. Tako da so prišli res samo dobri prijatelji, starši, priče in čao in je blo ful luštno.
Take dneve rada preživljam v krogu ljudi ki mi nudijo podporo...sorodniki pri meni nažalost to niso.

clock-img

14.02.2008, 20:46

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Mi smo povabili samo najožje člane družine. Starše in brate ter sestre z družino. Skupaj nas je bilo 11. ČE je pa kdo kaj zameril mi je pa čist vseeno. To je praznik za ožje člane dužine in ne za pol vasi zraven...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

14.02.2008, 21:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Starše od obeh, od bratov in sester le tiste - ki smo si zelo blizu in nekaj vredu prijateljev.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.02.2008, 22:34

clock-img

valči

pencil-img

2344

Mi imamo krst hčerkice naročen 6.4. in  povabili bomo. starše,mojega brata z družino,njegovega strica z otroki-družino,vglavnem okrog 25 nas bo,ker nas doma je že 12 z otroki,pa najožji,pa se nabere.

Je pa odvisno,kake želje imata,nama je to najožje,ožje ne more bit,drugim je najožje 10 ljudi.
Po želji,nič gledat druge,glejta vajine želje.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

15.02.2008, 07:51

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mi smo imeli lansko leto krst in smo povabili: starše, mojega in njegovega brata z družino in stare starše... čist ožje in nas je bilo okrog 20

clock-img

15.02.2008, 07:55

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Mi smo samo botro, torej mojo sestro, njenega moža pa dva otroka.

clock-img

15.02.2008, 08:00

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

botro, botra z ženo ter moževe in moje starše

clock-img

15.02.2008, 10:26

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi smo povabili le ožje družinske člane (starše, stare starše ter brate in sestre).

clock-img

15.02.2008, 11:06

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi smo povabili moje in njegove starše, brate in sestre z družinami in moje bratrance in sestrične (pa ne vse, samo tiste, s katerimi smo bolj v stikih). Ampak vsega skupaj nas je bilo 20 mislim da. V tem primeru, kot ga imaš ti, pa ne bi niti razmišljala: oboje stare starše, brate in sestre z obeh strani in to je to. Konc debate.

clock-img

15.02.2008, 21:15

clock-img

janca

pencil-img

309

user posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam s tabo.

clock-img

15.02.2008, 22:36

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Midva sva povabila starše, stare starše, brata in eno družino k smo ful kolegi, kaj širše nisem niti razmišljala.

clock-img

16.02.2008, 14:59

clock-img

pikica86

pencil-img

131

O tem, koga bosta poveabila se odločita povsem neobremenjeno, to je vaš dan, če sorodniki tega ne razumejo je to njihov problem.
[/quote]

se podpišem pod tole....mi2 sva povabila samo najine starše, brat od mojga je bil boter, pa prababico, pa enega strica, druga pa samo prijatelje....več kot 3/4 žlahte ni bilo povabljene.ne vem zakaj bi jih vabili če nismo v stiku?raje sva povabila prijatelje, ki jih naš user posted image  več vidi kot vso drugo žlahto

res pa je da pri nas zelooooo drži: "žlahta, raztrgana plahta" user posted image user posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

clock-img

16.02.2008, 15:01

clock-img

pikica86

pencil-img

131

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

se podpišem pod tole....mi2 sva povabila samo najine starše, brat od mojga je bil boter, pa prababico, pa enega strica, druga pa samo prijatelje....več kot 3/4 žlahte ni bilo povabljene.ne vem zakaj bi jih vabili če nismo v stiku?raje sva povabila prijatelje, ki jih naš user posted image  več vidi kot vso drugo žlahto

res pa je da pri nas zelooooo drži: "žlahta, raztrgana plahta" user posted image user posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

clock-img

20.02.2008, 12:05

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Njegovih in mojih ožjih sorodnikov (starši, stari starši, tete, strici, bratranci, sestrične) je 45 in to bi naju kosilo v gostilni kar precej stalo

Krst ni gostija, zato lahko kosilo v gostilni izpustite. Če res želite, da se vsi udeležijo krsta, jih vse tudi povabita. Ne v gostilno. Na krst.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem