writing-img

koga za poroko

clock-img

23.06.2008, 14:26

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Hoj,
mene pa zanima kerga duhovnika priporocate za poroko. Midva sva mela enga v planu pa je nazalost v Ameriki in naju ne bo mogel porocit. Se pa kar mudi ker bi se rada porocila septembra.
Pa da bi bila poroka v kaki cerkvi ali bolj ljubljansko ali kranjsko podrocje. Pa prosim tud za kontakte.
Ajdiuser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

24.06.2008, 08:37

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

naju bo poročil kar naš župnik in priporočilo za kakšnega specifičnega župnika nimam ... razen za enega vem da če nimaš kakšnih dokumentov poštimanih mal čez prste pogleda user posted image  

clock-img

26.06.2008, 08:48

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Najboljše ti je,če greš v tiso cerkev iz tvojega lai njegovega kraja ali pač tam kjer se boš poročila.

Jaz mislim pa da tuki ni kaj za komplicirat,vsaj meni se tak zdi,glavno je,da boš oz bosta imela nepozabno poroko in da vaju bo en gospod župnik,ki je normalen in dostojen poročil.

clock-img

26.06.2008, 09:03

clock-img

April

pencil-img

5459

A poroka bouser posted image

zakaj pa bena ne pokličeš, ko si bla  že pri nelinem krstu zadovoljnauser posted image
al gre prav on čez lužouser posted image

clock-img

27.06.2008, 17:27

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: April

A poroka bouser posted image

zakaj pa bena ne pokličeš, ko si bla  že pri nelinem krstu zadovoljnauser posted image
al gre prav on čez lužouser posted image

Ja April, prov on je čez lužo, pride šele septembra. Sej mu bom mejl poslala, če bi lohk prec kako poroko vodu k dam prideuser posted image Sam jst rabm še ta hitro birmo.
Kje pa hitr ta hitro birmo narest, pa da je res hitr? Nekje jo mende v enem dnevu naredijo, kera ve? Pa tud če en mesec traja, sam da pa ne traja res ful dolg.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

27.06.2008, 22:27

clock-img

benika

pencil-img

7793

V Tunjicah je župnik Pavle Juhant. Če rabiš kaj na hitro, je on zakon.

clock-img

28.06.2008, 17:24

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sem slišala da ful hvalijo poroke v Tunjicah.
A maš slučajno kak kontakt?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

28.06.2008, 23:51

clock-img

Anonimen

Se podpišem pod tole. Kolegica je bila pri njemu res hitro čez vse to, pa še poroko je imela potem v Tunjicah in je bila maša res sproščena, ne tisto zateženo kot ponavadi.

clock-img

30.06.2008, 09:04

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

no tega sem imela tudi jaz v mislih user posted image ...aja kontakt. .. uf ravno kolegica ki se pri njem poroči v avtustu je šla danes v grčijo .. če lahko počakaš ti drug teden dam cifro. Drugače se pa kar tja zapelji, sem pa bila že na dveh porokah pri njem in je faca user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 30.6.2008 9:05:45 >

clock-img

30.06.2008, 12:10

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

no tega sem imela tudi jaz v mislih user posted image ...aja kontakt. .. uf ravno kolegica ki se pri njem poroči v avtustu je šla danes v grčijo .. če lahko počakaš ti drug teden dam cifro. Drugače se pa kar tja zapelji, sem pa bila že na dveh porokah pri njem in je faca user posted image

Imam mobi njegov. Piši na ZS, če še potrebuješ.

clock-img

30.06.2008, 15:35

clock-img

cotonella

pencil-img

18

V Tunjicah so poroke res krasne. Videla sem dve, ki ju je snemal moj bodoči mož. Vse je dovoljeno, poroka je sproščena - vse pove v šali in potem iz tega izpelje res lepe misli. Vse pohvale župniku! Midva sva Štajerca, pa se sprašujeva, če je mogoče, da bi naju on poročil. Ga bova kar obiskala...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem