writing-img

kolcanje u nosecnosti

clock-img

13.06.2008, 21:27

clock-img

skopčevka

pencil-img

64

se je morda vama u nosecnosti kaj kolcalo.namreč sem u 9 tednu nosecnosti pa usak dan usaj 3 krat kolcnem kaj bi to pomenilo,prosim za odg. in hvala u naprej

clock-img

13.06.2008, 21:29

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Oprosti, a ti to resno?

clock-img

13.06.2008, 21:29

clock-img

pufka

pencil-img

155

mogoče prehitro ješ če se ti kolcne le tri krat na danuser posted image

clock-img

13.06.2008, 22:05

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

A pa si zihr, da se ti kolcne trikrat? Mogoče pa... zato ker pišeš brez ločil in velikih začetnic.

clock-img

13.06.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

Msilim, da kolcanje nima čisto nobene veze z nosečnostjo. user posted image Malo manj razmišljanja in analiziranja vseh možnih stvari mogoče ne bo škodilo. user posted image

clock-img

13.06.2008, 22:27

clock-img

pufka

pencil-img

155

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2008, 23:04

clock-img

lindy

pencil-img

937

user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

13.06.2008, 23:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Msilim, da kolcanje nima čisto nobene veze z nosečnostjo. user posted image Malo manj razmišljanja in analiziranja vseh možnih stvari mogoče ne bo škodilo. user posted image

Ja.

clock-img

13.06.2008, 23:09

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Jaz pa sem v 18. tednu in se mi je do zdaj kolcalo tako kot pred nosečnostjo. Mislim, da ni nobene povezave med nosečnostjo in kolcanjem.
Pa še apel na ostale, ki se delate norca iz takih vprašanj - če nimate toliko čuta do soljudi v sebi, kakor da se smejete njihovim vprašanjem, raje ne odgovarjajte!

clock-img

13.06.2008, 23:28

clock-img

AinB

pencil-img

903

Živjo!
Sem v 28. tednu in sem tudi opazila, da že tekom cele nosečnosti veliko več kolcam kot po navadi.
Pač "stranski" učinki. Nikar si s tem ne beli glave.
Pa uživaj v svoji nosečnosti! user posted image

clock-img

14.06.2008, 11:46

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: skopčevka

se je morda vama u nosecnosti kaj kolcalo.namreč sem u 9 tednu nosecnosti pa usak dan usaj 3 krat kolcnem kaj bi to pomenilo,prosim za odg. in hvala u naprej

to je čisto taprava frekvenca kolcanja za 9. teden nsečnosti... tedne nosečnosti delimo s 3 in dobimo optimalno frekvenco kolcanja user posted image

clock-img

14.06.2008, 11:50

clock-img

arielca

pencil-img

2312

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

to je čisto taprava frekvenca kolcanja za 9. teden nsečnosti... tedne nosečnosti delimo s 3 in dobimo optimalno frekvenco kolcanja user posted image

Ampak, kako je pa potem v 40. tednu? A je OK, če kolcnem 13x ali 14x user posted image ?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

14.06.2008, 11:55

clock-img

kokodajsa

pencil-img

43

Ja, kolcanje je eden prvih znakov nosečnosti. Zanesljivost je 100% - bolj zanesljivo kot vsi testi. Naše babice so tako vedele, da so noseče. Nekatere so celo po načinu kolcanja lahko spol otroka napovedale.
user posted image

Tudi slepa kura zrnje najde.

clock-img

14.06.2008, 11:56

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Ampak, kako je pa potem v 40. tednu? A je OK, če kolcnem 13x ali 14x user posted image ?

če otrok nič ne kolcne potem lahko ti 14x - nujno je štetje tudi otrokovega kolcanja user posted image  

clock-img

14.06.2008, 11:57

clock-img

Anonimen

Ne, cisto natancno z 2,918.

Pri nekaterih tednih pride do manjsega, vendar statisticno nepomembnega odstopanja. Tako da 3 bo kar prirocen priblizek, razen za tiste zelo natancne.

clock-img

14.06.2008, 11:58

clock-img

arielca

pencil-img

2312

če otrok nič ne kolcne potem lahko ti 14x - nujno je štetje tudi otrokovega kolcanja user posted image  

A otrok tut kolca user posted image ?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

14.06.2008, 12:06

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

seveda, kako lahko spljoh kaj takšnega vprašaš?????? user posted image

Mič II - hvala za dopolnitev! user posted image

clock-img

14.06.2008, 12:13

clock-img

Anonimen

Vse za dobro pocutje :), tudi kancek matematike, ce je treba :).

clock-img

14.06.2008, 12:23

clock-img

arielca

pencil-img

2312

seveda, kako lahko spljoh kaj takšnega vprašaš?????? user posted image

Mič II - hvala za dopolnitev! user posted image

Kolk so ene uporabnice tukaj nestrpne user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

14.06.2008, 12:24

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Kolk so ene uporabnice tukaj nestrpne user posted image .

Boljše nestrpen kot neveden!!!! user posted image

clock-img

14.06.2008, 12:28

clock-img

Anonimen

Jaz bom samo še user posted image user posted image user posted image . Pa to ni res. A je res treba vsako dlako v jajcu analizirat.

A še ni nobena napisala, da NOSEČNOST NI BOLEZEN.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2008, 12:30

clock-img

Anonimen

A še ni nobena napisala, da NOSEČNOST NI BOLEZEN.

Lahko pa postane, ce se ti premalo ali prevec kolca :).

clock-img

14.06.2008, 12:31

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Zakaj ste tako nesramne?
Ni lepo. Vprašala je samo o kolcanju, halooooo!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

14.06.2008, 12:33

clock-img

Anonimen

Ni lepo. Vprašala je samo o kolcanju, halooooo!

Samo o kolcanju tece beseda, halooo.

clock-img

14.06.2008, 13:35

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
majko mila, kva nekaterim hod po glav...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem