writing-img

kolesarjenje

clock-img

10.08.2005, 09:43

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Včeraj sem izvedela, da sem noseča...pa zdaj ne vem kaj naj naredim. Naslednji teden imam dopust in sva s fantom planirala kolesarjenje...noseča sem :zmeden2: 2 tedna (mislim da)...a mislite da lahko kolesarim...al rajš ne????

clock-img

10.08.2005, 09:53

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Najprej čestitke!:bravo::bravo::bravo:

Kar se tiče kolesarjenja nebi znala povedat -je pa bilo na to temo že veliko napisano, rada bi te samo popravila, da si kvečjemu noseča 4 tedne in ne 2, ker se šteje nosečnost od prvega dne zadnje M.:sloncek:

:bravo:Lepo in breskrbno nosečnost!:bravo:

clock-img

10.08.2005, 10:04

clock-img

AlenkaIST

pencil-img

580

Ojla :bravo::nosecka:
Pojdi na Orodnja (na desni strani v okvirčku) - Išči po Ringaraji - vtipkaj kolesarjenje in ti bom ven vrglo ful debat na to temo, pa malo preberi.

clock-img

10.08.2005, 10:20

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

hvala lepa!!!

clock-img

10.08.2005, 10:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz bi na tvojem mestu vprašala tvojega ginekologa. On najbolj pozna tvojo "situacijo" oz. tebe. Pa ti bo tudi najlažje svetoval. Ljudje smo različni in različno prenašamo "tegobe".

clock-img

10.08.2005, 12:32

clock-img

mml

pencil-img

4156

Meni osebno je ginekologinja "prepovedala" kolesarjenje takoj od začetka, je pa res, da smo na tole nosečnost čakali kar precej časa in sem verjetno zato bolj previdna. Čeprav je kolesarjenje ena izmed stvari, ki jih res pogrešam, ampak glede na to, da je nosečnost samo 9 mesecev, sem sklenila, da se lahko temu odpovem, vse za zdravo :duda: Sem pa ravno zadnjič govorila s so:nosecka:, ki je 3 T pred porodom in še vedno kolesari, tako da ni pravila. Posvetuj se z ginekologinjo. Predvsem pa uživaj na dopustu :morje:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem