writing-img

koliko???

clock-img

05.04.2005, 09:31

clock-img

urši*

pencil-img

1037

tamalemu sem dvakrat dala riževo kašico z banano, rad je, sam me zanima kolk mora pojest?
js mu pač dajem dokler hoče, kar ni prav veliko, me zanima , če je to dovolj, nato mu dam še malo mleka, da vidim , če je še lačen, pa ga noče pit! se pravi , da se je najedel!??:zmeden2:

clock-img

05.04.2005, 09:32

clock-img

Anonimen

Vi ste pa kmal začel. Zato se sploh ne obremenjuj, koliko bo pojedel. Če ni lačen, ne bo jedel in ne pil.

clock-img

05.04.2005, 09:33

clock-img

urši*

pencil-img

1037

ja, mi je sestra na posvetovalnici rekla, da lahko kako žličko, pa ker ga ne zvija , mislim, da mu paše!!!

clock-img

05.04.2005, 09:38

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...od zacetka so porcije res mikro,po zlicko,dve...Zara je precej hitro pojedla tud vec...Zdej pri 11mes poje na obrok od 100-200 vcasih tud vec,odvisno od dneva...

clock-img

05.04.2005, 09:40

clock-img

alisson

pencil-img

25

Tudi sama imam podoben proble zato hčerki dajem dokler odpira usta.Predvidevad da sedaj ko je veliko zunaj je tudi otrok bolj lačen.:angel:moj sicer nij debela je pa zdrava.Po mojem nekateri otroci pojedo več nekateri pa manj.Čao:rozica:

clock-img

05.04.2005, 09:42

clock-img

maya1

pencil-img

325

tudi jaz mu že dam riževo kašico, pa poje 100ml, vendar se mi zdi, da se ne naje dovolj, saj mu dam potem še čaj in ga še pije. :duda: samega mleka je pa spil 80-100ml. zamotim ga tudi z dudo, saj pol kr zaspi. pomoje mu je tolk dobra kašica, da bi jo še kr jedel.
lp
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem