writing-img

koliko dni lahko traja največ menstruacija

clock-img

29.07.2007, 15:05

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Menstruacijo imam že štirinajst dni in ne vem če je to normalno ali ne?Prosim vas če mi svetujete. Hvala.

clock-img

29.07.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

lep pozdrav kolkor sem seznanjena s tem normalna menstruacija traja 7 dni!pojdi do ginekologa in popvprasaj!

clock-img

29.07.2007, 16:02

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Po mojem to ni čisto normalno. Pojdi h ginekologu na pregled, mi ti bomo težko svetovali, kaj bi lahko bilo "narobe".

clock-img

29.07.2007, 17:53

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

jaz sem jo imela tudi po 2 in 3 mesece v nasjtništvu, tko, da sem potem dobila posebne tablete za uravnavanje le tega. čimpreje obišči zdravnika !

clock-img

29.07.2007, 18:11

clock-img

Anonimen

Če traja sama krvavitev toliko časa, potem pojdi obvezno do G. Če pa so v to všteti tudi rjavi izcedki pred ali po M, potem pa je to še nekak normalno, vendar ti vseeno obisk G ne bo odveč. V glavnem v vsakem primeru se pejdi kar pokazat, tako kot so ti že prej punce svetovale

clock-img

29.07.2007, 19:27

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Jaz nisem imela rednih menstruacij in mi je moja ginekologinja dala tabletke Primolut-Nor za tri mesece da bi po teh tabletkah imela redno mentruacijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem