writing-img

koliko maca kapsul na dan?

clock-img

08.09.2010, 09:47

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

V navodilih piše od 2-6user posted image Koliko jih potem vzamete?

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

clock-img

08.09.2010, 12:55

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Mislim, da je bilo rečeno nekako tako, da najprej vzameta s parnetjem 2 kapsuli na dan, potem pa lahko povečujeta odmerek..

clock-img

08.09.2010, 13:39

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

o saj tako sem naredila. sama še vedno jemljem 2 tabletki, partnerju sem pa povečala dozo na tri tablete na dan. pa nisem sigurna ali je to preveč/premalouser posted image Kaj pa vemuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

clock-img

08.09.2010, 13:47

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Odvisno od tega kaj vsebuje kapsula. Če je čista Maca je terapevtska doza 1500 mg/dan. To ponavadi pomeni 3 kapsule dnevno.
Če so kakšne mešanice je treba preveriti vsebnost in dozo ostalih sestavin. Pazite, ker so nekatere v velikih količinah lahko tudi škodljive.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

08.09.2010, 13:54

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Pazite, ker so nekatere v velikih količinah lahko tudi škodljive.

gigi saj zato sprašujem. V eni kapsuli je 500 mg tako da so po tem kar si napisla tri kapsule/dan ok.

Hvala lepa! Ali so kateri pomagale?

clock-img

08.09.2010, 14:11

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan
Ali so kateri pomagale?

to tudi mene zanima?

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

08.09.2010, 22:41

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Kolikor sem brala pri drugih temah, so po maci kar hitro zanosile.. Ker maca ne vpliva samo na to, da lahko hitreje zanosiš, ampak ima še cel kup zravilnih učinkov..

clock-img

09.09.2010, 18:52

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Meni sicer pomaga le toliko, da blaži simptome, zanosila še nisemuser posted image Jemljem 1500 mg na dan.

clock-img

10.09.2010, 08:48

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

smeška koliko časa pa že ješ te kapsule. Jaz šele par dni in se mi je pojavil kar obilen rjav izcedekuser posted image Sem pa nekje teden preduser posted image Ali ima katera podobne izkušnje?

clock-img

15.09.2010, 18:27

clock-img

Anonimen

Ojla :)
tudi jaz sem si nabavila maca tablete :) Sedaj pa se ubadam z vprašanjem kako jih jemati (vse dni v ciklusu, al sam določene dni, al kako?)
Kako ste jih ve jemale? Kdaj (po/pred obrok, vse tablete na enkra/posamično)?

ful hvala :)

m

clock-img

15.09.2010, 23:40

clock-img

Barcula

pencil-img

48

in kje si jih nabavila?

clock-img

16.09.2010, 13:21

clock-img

mladika

pencil-img

971

zdravo!!
Vidim da se ubadate z Maco,pa da vam povem tisto kar vem:
Jst tule iz foruma poznam 5 deklet ki so s pomočjo Maca kapsul zanosile,pred tem so se pa zelo dolgo trudile za user posted image !!Če ena kapsula vsebuje 500mg čiste Mace se jo vzame tri na dan,najbolše po obrokih,po eno na obrok.Jemlje se jo pa od 1.dne menstruacije do ovulacije,v drugem delu ciklusa ženska preneha z jemanjem moški nadaljuje.Aha,jemljeta pa oba po 3 kapsule na dan!!Upam da sem kej pomagala.Sama sem jih danes začela jemat pa da vidimo...trudiva se pa že 1 leto!!Če rabite kontakt kje se jih dobi mi pišite ZS!!

clock-img

19.09.2010, 09:12

clock-img

Bibi58

pencil-img

35

Pozdravljene punce!

Doma imam original zaprte tablete Maca Vital 360 X 500mg. Če jh katera želi kupiti naj mi pošlje zasebno sporočilo.

So pa tele:http://www.inkanat.com/es/detalle.asp?prod=360-capsulas-maca

Lp,Bibi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem