writing-img

kolikokrat seksati???

clock-img

24.07.2007, 12:42

clock-img

Anonimen

Z možem delava na še enem otročku, v prvo sem zanosila po 3 mesecih, s tem a sva načrtno zadnji mesec user posted image user posted image user posted image vsak dan!! No in včeraj se mi je začelo enotedensko obdobje ovulacije kar pomeni da bo treba seksat.user posted image

zanima me ali je potrebno vsak dan, ali semenčice zdržijo še naslednji dan kar pomeni da lahko zanosim od včerajšnjega izliva?? Namreč nekje sem pred letom slišala da lahko na dva dni pa je še vedno O.K.

Pa nisem komplikator, le rada bi postala spetuser posted image , mož pa je danes na službenem potovanju in pride šele jutri dopoldne nazaj.

Hvala za odgovore!

clock-img

24.07.2007, 12:44

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Kolikor vem, je na 2 dni čisto dovolj. user posted image

clock-img

24.07.2007, 12:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa nisem komplikator, le rada bi postala spetuser posted image , mož pa je danes na službenem potovanju in pride šele jutri dopoldne nazaj.

Hvala za odgovore!

a kakšnega soseda pa ni....hec, hec. Pravijo, da semenčice preživijo tudi do tri dni user posted image

clock-img

24.07.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

Tud soseda ni domauser posted image user posted image user posted image Hecam se, hvala punci za odgovore, mogoče pa postanem avgustovskauser posted image

clock-img

24.07.2007, 16:26

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

predvsem uživaj. seksajta pa toliko kolikor vama paše

iz malega zraste veliko

clock-img

24.07.2007, 18:12

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Prebrala sem nekje nekoč,da moška semenčeca preživijo 24 ur,ženska pa 48 ur,tako da je moje mnenje,da seksati niti ni potrebno vsak dan.

clock-img

25.07.2007, 08:27

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Pojma nimam, če bi to vedele, bi bilo enostavneje. Odvisno koliko sposobni so plavalci tvojega partnerja, odvisno koliko časa preživi tvoje jajčece,.... Če je par zdrav, bi naj zadostovalo vsake dva dni. V drugih primerih pa je specifika. Nekateri preživijo tudi 4 dni in več, drugi le en dan. user posted image  Bog ve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem