writing-img

kolki

clock-img

27.06.2008, 12:22

clock-img

pikica022

pencil-img

23

hay!mene pa zanima če katero bolijo kolki?sem namreč v 16 tednu in me ful bolijo.!kaj bi človek lahko naredil za to????

clock-img

27.06.2008, 12:56

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Pozdravljena tudi mene je od 16 t dalje bolel kolk ampak samo na desni strani. Žal se boš morala navadit na bolečino saj meni zdaj pri 37 t še vedno ni nehal boleti. Pomaga pa tudi kakšen več počitek in kakšen obhladek.

clock-img

27.06.2008, 20:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mene je v drugi nos. desni kolk tudi že bolel tako zgodaj. Imela sem izpak kolka ob rojstvu in me je G že v prvi nos., ko je tudi bilo hudo, opozorila, da z vsako nos. bo huje. Delala sem vaje za križ in hrbtenico in na jogo sem hodila in moram rečt, da je bilo dosti boljše. Najhuje je pa pol proti koncu ponoči user posted image  

clock-img

27.06.2008, 21:09

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Ja zivjo tudi pri meni je tako me se kar boli pa sem v 29t,tako da ti bo najbolj pomagal kaksen pocitek drugega recepta pomoje ni.Pa srecno v naprejuser posted image

clock-img

29.06.2008, 14:01

clock-img

watershine

pencil-img

296

tut jst sm mela probleme... pomagala mi je hoja in naslednja vaja: usedi se na tla, hrbet nasloni na steno (bodi vzravnana), pokrči noge (kot bi sedela po turško) tako da se stopali dotikata, z rokama potisni kolena k tlom, zadrži 8 sek, dihaj enakomerno, z dnevi naj bo vaja pogostejša. in me skoraj ne bolijo več!

upam da bo tut teb pomagal!

clock-img

01.07.2008, 22:10

clock-img

jolie

pencil-img

39

Ojla,

tudi mene bolijo kolki...en teden levi potem desni...včasih me boli tudi v rami. Bolečine so najhujše zjutraj ko je vse še "zaspano"...mičken razgibavanja pomaga. Se pa zlo pazim, da ne hodim preveč po stopnicah (če je le možno) ker me največkrat kolk boli, če se preveč po štengah matram.

ohja...stopnice so ena izmed mojih najljubših stvari trenutno (sem v 25-tem tednu nosečnosti) poleg prepogibanja seveda user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem