writing-img

komisija in začasno bivališče

clock-img

08.04.2005, 22:22

clock-img

bilba

pencil-img

27

hojla,
me zanima , kako zadevo urediš, če ne stanuješ na stalnem naslovu, pač pa na začasnem. a je dovolj, da dostaviš potrdilo al bi se moral preselit kr nazaj,al pa upat, de ne bo nobenga.:zmeden2:
bilba

clock-img

08.04.2005, 22:30

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Če si na začasnem prebivališču uradno prijavljen, je ok, drugače jih pa ne zanima, če pridejo, moraš biti tam kjer si prijavljen. Tako so nama razložili, ker nisva prijavljena na začasnem prebivališču in sva zamudila obravnavo komisije, ker so obvestilo poslali v sredo, da je v petek obravnava. Njihova razlaga na to, da tako pozno pošiljajo obvestila je bila ta, da moraš biti itak doma, ko poštar pride :zmeden:.

Če imaš potrdilo o začasnem prebivališču, ni panike, moraš pa vseeno bit doma, ker hodijo tudi pozno popoldan na kontrolo :grrr:.

lp

clock-img

09.04.2005, 08:21

clock-img

Zea

pencil-img

327

Zakaj pa hodi komisija preverjat? o kateri komisiji govoriš?

clock-img

09.04.2005, 21:59

clock-img

Gina

pencil-img

12402

ZZZS te plačuje, a ne, če si na bolniški. Oni preverjajo, se mi zdi. Lako bi te tudi delodajalec, samo ti ponavadi niso tako zateženi.

clock-img

10.04.2005, 16:30

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

a piše kje, da moram jaz npr. delodjalcu vrata odpret? :zmeden2: kaj pa če spim ali pa se tuširam in ne slišim? ;)

clock-img

10.04.2005, 20:53

clock-img

Gina

pencil-img

12402

To pa njih nič ne briga. Ja, taka je slo. država....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem