writing-img

komu otroci

clock-img

15.10.2007, 22:43

clock-img

nagica

pencil-img

51

a se katera kaj spozna; komu pripadajo otroci ob ločitvi, če se ugotovi, da je tip biseksualno usmerjen?

clock-img

15.10.2007, 22:50

clock-img

karmy

pencil-img

2530

veš, spolna usmerjenost ti ne bo pomagala dobiti otroke...drugače pa po večini dobijo skrbništvo mame... včasih je pa tudi nepravično

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

15.10.2007, 22:56

clock-img

artista7

pencil-img

816

To jaz na tvojem mestu ne bi omenjala, ker samo pokaže tvoj nezrel odnos, na kake nepotrjene zadeve se obešaš. Čist tako po kmečko povedano. Tvojemu al kateremu koli je težko dokazat tudi, da je biseksualno usmerjen, če tega ravno ne prizna.  Tako da - kolikor se da mirno in pa- v večini postopkov otrok pripade materi, včasih še tako brezumnih. Konkretno za ta primer sem pa mnenja, da četudi se par loči, biseksualnost očeta še ne pomeni, da je tudi slab oče. Če boš pokazala normalen in zrel odnos, bodo otroci s precejšnjo verjetnostjo pripadli tebi (govorim za primer, če gre seveda zate)

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

15.10.2007, 22:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

veš, spolna usmerjenost ti ne bo pomagala dobiti otroke...drugače pa po večini dobijo skrbništvo mame... včasih je pa tudi nepravično

Se strinjam z vsem, najbolj pa z nepravičnostjo.

clock-img

15.10.2007, 23:00

clock-img

Anonimen

Moja bivša svakinja je po dveh otrocih in desetih letih zakona "ugotovila", da je lezbijka. In se je ločila in šla živet s svojo partnerko. In zahtevala skrbništvo nad obema otrokoma. In ga dobila. Pa ni z njenim (sedaj že bivšim) možem nič narobe. V vednost...

clock-img

15.10.2007, 23:04

clock-img

atiM

pencil-img

25

nagica: kaj ima pa biseksualnost veze z otroki?

clock-img

16.10.2007, 02:27

clock-img

m76

pencil-img

354

Ojej Darja Kos ( ala Kernesa). Je bila v tvojem življenju sekunda, v kateri bi ti bilo dolgčas??? user posted image user posted image user posted image . Vsa čast ti.

SORRY, SOORRY, KER SMETIM TEMO. Ne bom več

clock-img

16.10.2007, 05:43

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: atiM

nagica: kaj ima pa biseksualnost veze z otroki?

-------------------------------
To tudi mene zanima user posted image ?

ROŽICA

clock-img

16.10.2007, 06:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zmenta se na normalen, kulturen način, ne si polen pod noge metat s takimi. Mislita na otroka.

clock-img

16.10.2007, 08:30

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Seksualna usmerjenost je svobodna odločitev in naj nebi imela nič pri dodelitvi otrok enemu ali drugemu.
Misliti je treba na to, kje / pri kom bo otrokom bolje oz. kako se ločiti in organizirati življenje, da bo to za otroke najmanj stresno.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

16.10.2007, 09:13

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Otroke ob ločitvi praktično vedno dodelijo materi, ne glede na dejansko stanje. Primerov, ko so dodeljeni očetu, je tako malo, da jim bi lahko rekli "statistična pomota". Samo v primerih, da je mama očitno motena, zasvojena ali kaj takega, potem se pogleda možnost, da bi bil otrok pri očetu.
  Spolna usmerjenost kogarkoli od staršev ne igra popolnoma nobene vloge.

clock-img

16.10.2007, 21:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Statistično res, vendar poznam primer, ko sta zato, ker je oče vztrajal na pol pol varianti, dobila deljeno skrbništvo.

Najbrž res ni bilo vmesno vprašanje, kar se tiče spolne usmerjenosti, verjamam pa, da bi bila marsikatera ženska najbrž kar nekaj časa ne-čisto-prisebna v reagiranju do partnerja, če bi ugotovila, da jo le ta vara. če pa bi ugotovila, da jo vara z moškim, bi pa najbrž še toliko manj trezno spraševala. No, to si namreč jaz predstavljam pod tem vprašanjem prve spraševalke - mislim vzrok za take sorte spraševanje... Uf, jaz bi bila najbrž šokirana v tem primeru - to ni nekaj, kar pričakuješ od moža.

clock-img

16.10.2007, 22:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: m76
Ojej Darja Kos ( ala Kernesa). Je bila v tvojem življenju sekunda, v kateri bi ti bilo dolgčas???

Seveda. Prejšnjo nedeljo, ko ni bilo doma ne Kamikaza ne mladičev. Niti pod razno nisem vedela, kaj bi sama s sabo. In od dolgčasa sem šla spat. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem