writing-img

konec ovulacije?

clock-img

01.04.2008, 13:21

clock-img

becky

pencil-img

335

prosim, če mi lahko pomagate. danes sem opazila neko lepljivo sluz na papirju, ki se je kar vlekla. je to ovulacija ali konec ovulacije. zadnjo user posted image  sem imela 18.3., tak da po izračunih bi moralo biti konec O ali ne? pa je to običajno ob koncu O? hvala za odgovore.

clock-img

01.04.2008, 13:31

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

kokr sm jst brala o tej sluzi in ovulaciji je stvar taka: bolj ko je izcedek lepljiv, bolj se ženska bliža ovulaciji, zadnji dan vlečljivega izcedka pa naj bi bila najbol plodna.
tako da jaz mislim da nisi še ničesar zamudila, tako da čimprej v akcijo user posted image

clock-img

01.04.2008, 13:39

clock-img

košuta

pencil-img

431

Ursa30 ima prav.
Mogoče se ti je O prestavila za nekaj dni. Kar akcija!

clock-img

01.04.2008, 13:48

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Ovulacija ni nikoli povsem točna. Sicer pa je danes 15 dan tvojega ciklusa in je zelo veika verjetnost, da imaš uvulacijo, razen če imaš ciklus dolg točno 28 dni ali manj. Jaz bi na tvojem mestu naredila kak ovulacijski test ali pa bi šla kar v akcijo. user posted image

clock-img

01.04.2008, 20:54

clock-img

becky

pencil-img

335

sem ravno iz službe. hvala za odgovore. grema zdaj midva user posted image  in upam, da bo uspelo. držim pesti za vse, ki se trudite!!!

clock-img

01.04.2008, 20:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: becky

sem ravno iz službe. hvala za odgovore. grema zdaj midva user posted image  in upam, da bo uspelo. držim pesti za vse, ki se trudite!!!

sreečnooouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem