writing-img

konec porodniške

clock-img

05.05.2010, 21:15

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

Izteka se mi podaljšana porodniška pa me zanima, ali se moram ob koncu P kaj javiti na CSD ali kje drugje ali pač grem naslednji dan samo normalno v službo?

clock-img

05.05.2010, 21:32

clock-img

alexjera

pencil-img

125

Na center se ti ni treba javiti, je pa dobro, da se kakšen dan prej javiš v službi.

clock-img

05.05.2010, 21:35

clock-img

pizmovka

pencil-img

35

Meni se izteka porodniška, pa me zanima, kaj moraš npr. storiti, da ti jo podaljšajo za en mesec? Kje to urediš?
Hvala!

clock-img

05.05.2010, 21:48

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: pizmovka

Meni se izteka porodniška, pa me zanima, kaj moraš npr. storiti, da ti jo podaljšajo za en mesec? Kje to urediš?
Hvala!

N CSD vložiš prošnjo za podaljšanje porodniške z vsemi dokazili (zdravniškimi), ki naj bi utemljili razlog za podaljšanje. Oni to pošljejo naprej na komisijo in potem o podaljšanju odloča komisija.

clock-img

06.05.2010, 10:35

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pizmovka

Hvala!

N CSD vložiš prošnjo za podaljšanje porodniške z vsemi dokazili (zdravniškimi), ki naj bi utemljili razlog za podaljšanje. Oni to pošljejo naprej na komisijo in potem o podaljšanju odloča komisija.

Če imaš utemeljene zdravstvene vzroke, da potrebuješ podaljšano porodniško, jo po zasedanju komisije podaljšajo za 3 mesece.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem