cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kontracepcijske tabletke

clock-img

18.10.2005, 11:45

clock-img

artista7

pencil-img

816

Trenutno sem malo brala o tehle tabletah Diane35.
Jaz tega nisem jemala, jemala sem pa Femoden 4 leta; ter po 1.5  leta prenehanja najprej jemala Logest, ki mi ni ustrezal, sedaj jemljem Yarino.. Zanima me, če katera kaj ve o tem oz. ima izkušnje, kako je z zanositvijo po prenehanju jemanja teh KT in po koliko časa naj bi se naredil premor, ter koliko časa uporabljati nehormonsko zaščito preden se spraviva delati na user posted image ?

clock-img

18.10.2005, 12:00

clock-img

Anonimen

jaz tud jemljem femoden že kakšna 4 leta, pa sm zadnič vprašala ginekologinjo, kolk časa pred zanositvijo morš nehat jemat KT.. Pa je rekla, da so femoden ful "šibki" in je dost že sam ena user posted image , pol pa lahko začneš delat na user posted image ..

clock-img

18.10.2005, 12:05

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

No, jaz sem po 6 mesečnem jemanju takoj zanosila po prvi menstruaciji po kt in sem rodila zdravo hči. Sedaj po dolgotrajnem jemanju pa so mi priporočili vsaj 3 mesečno pavzo...

clock-img

18.10.2005, 12:22

clock-img

artista7

pencil-img

816

saj to je tudi meni moja rekla..yarina so pa itak najšibkejše.. samo ko berem tele fore o Diane35 me pa kar zmrazi..user posted image

clock-img

18.10.2005, 12:29

clock-img

Anonimen

Tudi meni je rekel g. za Femoden enako,da so zelo šibke in da sta dovolj ena do dve user posted image , preden začneš delati na user posted image .

clock-img

18.10.2005, 14:22

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Nasplošno naj bi bilo 3 cikluse pavze med jemanjem tabletk in zanositvijo, ni pa še nobena poročala o kakšnih komplikacijah, če je zanosila takoj. 3 mesece pač predlagajo, da se telo navadi na svoj lastni hormonski bioritem, ker zanositev je ponovni hormonski šok.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem