writing-img

konzervirana hrana

clock-img

23.01.2008, 11:57

clock-img

nerka

pencil-img

134

kdaj jo lahko ponudimo otroku? nevem npr kaksno marmelado, rdeco peso kupljeno........? hvala

clock-img

23.01.2008, 13:49

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

sej ni toliko odvisno od konzerve...jaz sem naši kupila breskve in marelice v konzervi, malo sem pogledala kaj vsebujejo, da niso sladkane itd.
raje se vprašaj kdaj je primerno dat otroku marmelado (verjetno ko enkrat normalno lahko je kruh z marmelado-prej niti ni potrebe). peso pa lahko daš, edino če je kisla, potem šele kasneje (ne vem kolk staregauser posted image  imaš)

clock-img

23.01.2008, 15:57

clock-img

biga

pencil-img

838

Kdaj lahko daš pa npr. tuno v konzervi s testeninami, koruzo ali šampinjone iz konzerve?

clock-img

23.01.2008, 16:25

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Kdaj lahko daš pa npr. tuno v konzervi s testeninami, koruzo ali šampinjone iz konzerve?

tuno in šampinjone po enem letu, koruzo po 7. mesecu.

Po 7. mesecu tu ostalo konzervirano hrano, ki ni močna

clock-img

23.01.2008, 17:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

tuno in šampinjone po enem letu,

jap, ampak spet ni fora v konzervi, ampak v hrani, ki je ne priporočajo pred 1 letom

clock-img

23.01.2008, 22:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz se za tamalo bolj izogibam konzervirane hrane, čeprav bi ji že lahko ponudila tuno, gobe ali razne kompote. ne vem, če se le da, sem za natur, tudi za naju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem