writing-img

kopalne pleničke

clock-img

25.11.2005, 11:08

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Mi gremo naslednji teden v toplice in me zanima kakšne pleničke oziroma kopalne hlačke (pojma nimamuser posted image ) moram kupiti za malega, koliko in kje se to dobi? Jaša je precej velik fantek, saj ima ze 11 kg, velik je 73 cm. Hvala punce!!

clock-img

25.11.2005, 11:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem jih Neži kupila v Müllerju, podobno kot ostale so po kilah, se mi zdi.... vprašaj prodajalko, da ne kupiš premalih.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

25.11.2005, 11:34

clock-img

Rozinca

pencil-img

41

V DM lahko kupiš kopalne kopalke, ki so za večkratno uporabo. Lahko pa v DM-ju kupiš tudi kopalne pleničke, ki so za enkratno uporabo. Meni se po eni strani zdijo boljše tiste za enkratno uporabo, saj boš sina po prihodu iz vode tako ali tako morala preobleči iz kopalk v pleničko.

Lp, Rozinca

clock-img

25.11.2005, 12:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem uporabljala Pampers za enkaratno uporabo. Mislim da jih 10 pride okrog 1500Sit(DM-ove so mal cenejše)

clock-img

25.11.2005, 13:43

clock-img

Anonimen

Meni so se vedno zdele boljše kopalke za dojenčke. Jaz sem jih kupila v Mothercare v Emporiumu, ene pa tudi v DM. Če se veliko kopate, na koncu itak pride to ceneje.

clock-img

25.11.2005, 15:46

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem za prvič kupila kopalne pleničke (DM)...ja, ko prideš iz vode, jih "strgaš" z ritke, ampak men jih je blo ful težko oblečt user posted image

drugič bom raje nabavila (ko porabimo pleničke) kopalke...oblačila jih bom pa v vodi, da ne bom mrzlih in mokrih nazaj na rito dajala

yeah, thats me ;)

clock-img

27.11.2005, 00:24

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem uprabljala Pampersove pleničke za v vodo.Bila sem zadovoljna z njimi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem