writing-img

kopanje dojenčka

clock-img

18.12.2010, 23:16

clock-img

lipikica

pencil-img

290

zdravo punce. zanima me kdaj vi kopate vašega dojenčka? jaz ge ponavadi ob 7 zvečer, na 5 dni.zanima me to. ko ga kopam, ima drugačen spalni ritem kot ostale dneve. po kopanju se mi ponavadi zbudi okoli polnoči. če ne je naš dan pa tak, da gremo ok desetih spat in se potem zbudi ok 3. bojim se da bi ji zmešala ritem, ker je ob kopanju pač drugačen, kaj mislite. je star pa 2 meseca

clock-img

18.12.2010, 23:33

clock-img

grahek85

pencil-img

1399

Če ti zaspi takoj po kopanju, ima popolnoma identičen ritem kot sicer. Zbudi se 5 ur po tistem, ko zaspi. Njemu je popolnoma vseeno, kako stojijo kazalci na tisti okrogli stvari na steni. Ko mine toliko in toliko časa, se pač zbudi. 

Najina mala velika ljubezen

clock-img

19.12.2010, 08:55

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Kopamo jo vsak dan okrog 19 ure in to je pri nas nek obred po katerem user posted image se samo še podoji in sladko zaspi.user posted image Pri nas bi bil verjetno prav zmešan ritem, če se ne bi kopali..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

19.12.2010, 09:11

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

jaz ga kopam vsake par dni, ne vsak dan, uro določam vsakič posebej. Je pa vedno okrog šestih, sedmih. NIkoli ne zaspi takoj po kopanju. Uro prilagajam po tem kdaj je pred tem jedel in spal, ker je to pač malo nepredvidljivo. Ampak z uro se ne obrememnjujem, niti s tem kdaj se ponoči prebuja. Glavno mi je da potem ko ga podojim, lepo zaspi nazaj. Ker vem kako je če otrok ponoči ne spi, smo imeli tudi tako dete. Dokler spi, vse prenesem. Ura je samo približen okvir.

clock-img

19.12.2010, 21:56

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla.mi smo kopali od porodnišnice,no ko je patronaža dala zeleno,vsak dan.in ritual,kopanje -hranjenje-spat.je pa res da tako mali hodijo spat bolj pozno,vsaj splača se jih dajat,ker potem dlje spijo.potem itak skrajšujejo uro in prešaltajo na 8,9 zvečer.
po kopanju ni sta takoj zaspala,vmes damo sedaj 9 mesecev,malo s stajico,da jaz vmiru pospravim za njim,pripravim večerjo.potem pojeva v stolčku,tm ga pustim še kakih 15 min,potem pa itak vidiš.ponavadi se še pokaka,sledi pucanje nosu,flaša čaja ,kompota in spat.
ta velik pa isto,le da vmes gleda kako risanko ali knjigico.

ritem se pa kasnjej ustali.

clock-img

19.12.2010, 22:06

clock-img

deveta

pencil-img

669

Jaz sem jo sprva kopala zjutraj, ker je bila zvečer zelo neraspoložena in je vedno jokala. Pol sem kopanje prenesla na jutranjo uro in je bilo v redu. To je bilo poleti (kopala sem skoraj vsak drugi dan). Zdaj, ko je zima in so večeri daljši in ona starejša in manj zaspana pa smo kopanje spet prestavili na zvačer. Kakšnih posebnih sprememb med dnevi, ko jo skopam ali je ne skopam, ne opažam. Kopam pa na vsakoh cca 5 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem