writing-img

kopanje in jok

clock-img

09.02.2005, 10:53

clock-img

p&b

pencil-img

747

Zdravo punce!
Moj dva in pol mesecni Timi se je do sedaj tako rad kopal,da smo to poceli vsak dan in sicer zvecer,saj je bil potem tako utrujen,da ga komaj se podojim on pa ze tone v sladki spancek.
Predvcerajsnjim pa naenkrat med kopanjem grozen jok,pa smo vceraj ponovili se predno se je dotaknil vode ponovno jok,kaj naj naredim,da se bo spet rad kopal,ne vem kaj ga je tako prestrasilo,kako ga naj pripravim,da mu bo to ponovno v veselje,prosim pomagajte mi.
LP
P.

clock-img

09.02.2005, 10:58

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz sem jo dala sedaj (4m) v Tummyja - nič več joka. Je kar dobrovoljna, pa še križ me manj boli, ker se lahko zraven usedem. Hvala Seven, da si ga posodila!

Jasna

clock-img

09.02.2005, 12:19

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pozdravljena!
Midva imava Tummy tuba in mu je kopanje v največji užitek. Ko pa sem ga enkrat poskušala skopati v banjici, ki jo tudi imava, pa se je jokal, kot bi ga iz kože dajali. Kopava pa se vsak večer. Če bosta poskusila s Tummy tubom, jih imajo v spletni trgovini Sonček znižane.

LP

Pi-kica

P.s. Piši mi spet kaj na privat!

clock-img

09.02.2005, 12:29

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Midva imava Shantalo, ki je malo večja (in nekaj cenejša) od Tummy Tub-a. Pri 6ih mesecih (in 7,6 kg) ga še vedni ni napolnil, tako da ga bomo uporabljali še naprej.

clock-img

09.02.2005, 18:03

clock-img

lin

pencil-img

2504

Joe,kako pa zgleda ta Shantala?

clock-img

09.02.2005, 18:33

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Tako kot Tummy Tub. :) Čebriček! Poglej v album.

clock-img

09.02.2005, 23:10

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Kje pa prodajajo to Shantalo?

clock-img

10.02.2005, 07:57

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Tudi naš je doživljal živčne zlome v banjici, dokler nismo kupili Tummy Tub-a. Sedaj je super - uživa 100 na uro.
Poskusi iti ti ali ati z njim v veliko banjo, da se zopet "spoprijatelji" z vodo. Naš je ravno predvčerajšnim tako z atijem užival v banji.

LP; Bejba

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem