writing-img

kopanje v bazenu

clock-img

15.06.2010, 14:45

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

ali se kopaju vaši bebiji zdaj ko je tak toplo zunaj v bazenu??jaz sem našemu 6letniku in 15mes natočila čisto malo tople vode da je malo hodila po njej,in se je cela zmočila-bila je v bodiju-brez pleničke,in zdaj že obadva šmrkajo in kihajo....user posted image

clock-img

15.06.2010, 14:46

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

hm.....30 stopinj je zunaj.....
moji se kopajo. vsi trije

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

15.06.2010, 14:46

clock-img

Anonimen

Naša ima leto in pol pa je bila za vikend po 3 ure na dan v bazenu ... a si jima mogoče bazen na prepih postavila al pa ful v senco kjer je bol hladno?

clock-img

15.06.2010, 14:56

clock-img

luan

pencil-img

716

Pri nas sta se tudi obadva 6 letnik in 6 mesečnik že kopala zunaj v bazenčku(res pa, da je majhen).Pa sta obdva še zdrava, moram potrkatuser posted image .Je bil pa mali samo v kopalni plenički.

clock-img

15.06.2010, 14:57

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

malo veter pihauser posted image ,,,se spomnim starejši je od 1leta dalje šmrkal vsakič ko je bil v bazenu.......

clock-img

15.06.2010, 15:03

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

na soncu je bil bazen in samo 5cm vode not,ker sem nekaj delala da se nebi tamala utopilauser posted image ...mogoče je krivo to da je imela moker body in je šla ven z bazena na veter

clock-img

15.06.2010, 16:36

clock-img

roberta

pencil-img

503

ja, itak. kdaj se pa bojo kopal, če ne ko je zunaj 30 stopinj? user posted image  

clock-img

16.06.2010, 13:38

clock-img

norksi

pencil-img

43

če imaš vrt in tako male otroke - naj bo nagec oz. naj bo plavalna plenička čim manj časa gor.
Najslabše je mokra majčka, ki se suši na otroku. Naj se kopajo pred 10 uro in po 16 uri, pa namažeš ju s kremico in klobuček na glavo.
Pa tudi mokre kopalke naj se pogosto menjajo - zelo hitro pride lahko do vnetja mehurja.

< Sporočilo je popravil norksi -- 16.6.2010 13:39:09 >

clock-img

16.06.2010, 14:18

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

na soncu je bil bazen in samo 5cm vode not,ker sem nekaj delala da se nebi tamala utopilauser posted image ...mogoče je krivo to da je imela moker body in je šla ven z bazena na veter

jap, tle si ga pobiksala.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem