writing-img

kopanje v bazenu

clock-img

19.07.2010, 20:41

clock-img

Anonimen

ja ali ne???

clock-img

19.07.2010, 20:42

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Ja in ne. Kakor hočešuser posted image

clock-img

19.07.2010, 20:57

clock-img

isobel

pencil-img

289

Meni je ginekologinja rekla, da naj si vstavim prej tampon. Ne navadnega, ampak tistega na oljni osnovi. Ker slednjega nisem dobila, sem si vstavila navadnega in se šla kopat.

clock-img

19.07.2010, 20:59

clock-img

miska333

pencil-img

230

Jaz nisem nic komplicirala na začetku. Sem pa zdaj 2 tedna pred rokom in sem si za vsak slučaj kupila tampone za plavanje. Jih prodajajo v Mullerju - Senta protect se jim reče se mi zdi.

clock-img

19.07.2010, 21:19

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz v nosečnosti ne...user posted image Preveč rizika za vnetja, ki se že tako prerada pojavljajo v tem obdobju... Ampak smo pa različne in ene user posted image bazene čisto dobro prenašajo.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

19.07.2010, 21:19

clock-img

Anonimen

Tamponi vam nič ne pomagajo

clock-img

20.07.2010, 08:02

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ravno sem z dopusta, kjer sem se izogibala plavanju v bazenu, pa sem na koncu vseeno neki fasala, predvidevam, da od mojega, ki se je non stop tam namakal, pol pa hop name. Sem drgač imela te senta tampone, jih dobiš v drogerijah, 4 kom so notri, ampak jaz sem se raje izogibala no.

clock-img

20.07.2010, 08:30

clock-img

tincy82

pencil-img

142

Tudi mi, ravnokar prišli z dopusta, kjer sem se kopala tako v morju, kot v bazenu - večkrat dnevno. Tudi doma hodimo občasno na bazene, saj hči neznansko uživa v čofotanju. Je pa res, da si zvečer preventivno vstavim v nožnico multi-gyn actigel - ki je dovoljen oziroma priporočen v nosečnosti in v času dojenja. Tudi po spolnem odnosu, kadar pride do izliva v nožnico, se preventivno namažem.
In moram potrkati, zaenkrat nobenih vnetij in nobenih težav.user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

clock-img

20.07.2010, 09:35

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Jaz mislim, da je odvisno tudi, koliko si v osnovi nagnjen k temi vnetji. Jaz nisem prej nikoli imela težav in sem se tudi v nosečnosti (sploh v 1.) kopala...oziroma plavala po pol ure na teden. Nikoli nisem dobila vnetja. je pa verjetno res bolje izogibati se prav vročim bazenom.

clock-img

20.07.2010, 11:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Po moje je tudi odvisno, koliko si nagnjena h vnetjem. Jaz npr. ni šans, da grem noseča v bazen. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem