writing-img

kot menstruacija

clock-img

01.01.2009, 12:11

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Imam eno vprasanje.Sem v 37 tednu nosecnosti in imam veckrat manjse bolecine kot bi menstruacijo dobilauser posted image Kaj mislite da bi lahko bilo to?Kot nekaksni krci so.

Hvala za odgovor

clock-img

01.01.2009, 12:21

clock-img

evi28

pencil-img

253

Kaj kritičnega že ne more bit, glede na to, da si že skor na koncu potiuser posted image . Mogoče so Hexton- Bricks popadki.

clock-img

01.01.2009, 13:48

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Večkrat skozi vso nosečnost? Če JA potem so to lažni popadki oz. kakor ti je že rekla evi28

Ali

Večkrat zadnje dni? Glede na tedne nosečnosti, mogoče že imaš popadke? Bodi pozorna še na bolečino v križu in "pritiskanje" navzdol. Pa malo glej na uro zraven, mogoče se bo pa začelo ;-)

clock-img

01.01.2009, 14:53

clock-img

benika

pencil-img

7793

Maternica se pripravlja na porod. Take bolečine so v zadnjih tednih nekaj običajnega. Vseeno pa bodi pozorna na morebitno spremljajočo bolečino v križu...to pa že kaže na popadke.

Srečno!

clock-img

01.01.2009, 14:59

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Sem v 38tuser posted image in me že kak teden občasno spremljajo enake bolečine, kot bi menstruacijo dobla, tudi sramna kost me dokaj dosti boli, najbolj zvečer.

clock-img

01.01.2009, 23:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

to je čist normalno.Ponavadi se malo pred porodom začnejo bolj izrazite bolečine,vključno z popadki,kar pa ne pomeni,da kar greš rodit.
Probaj čim več počivatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem