writing-img

krči

clock-img

25.11.2004, 20:47

clock-img

lyra

pencil-img

5

Pozdravljene!
Hčerka je danes stara 3 mesece in pol in ima še vedno težave s krči:(. Zaradi njenih težav si jaz ne upam jesti svežega sadja in zelenjave, kar pa že močno pogrešam, saj teče četrti mesec. Kakšne so vaše izkušnje?
lp

clock-img

25.11.2004, 20:51

clock-img

ninca

pencil-img

995

vse naj naj za 3 mesece :sloncek::sloncek::sloncek: in čimmanj krčkov :rozica:

clock-img

25.11.2004, 21:03

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem jedla vse, pa ni imel krčev. Nekatere ne jedo nič razen polente, pa imajo :duda: še vedno krče. Če jih ima tak al tak, potem si po moje le privošči kaj zdravega, saj brez vitaminov tudi ne moreš biti. Si poskusila s kakšnimi kapljicami? Jaz imam doma neuporabljene Sab Simplex, če hočeš, ti jih pošljem.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

clock-img

25.11.2004, 21:14

clock-img

ISABELA

pencil-img

14

zdravo,

tud jest sem vse jedla in tamala ni mela krckov. Sej sami krcki niso 100 % povezani s tem, kaj mami zaužije, gre za to, da se pri dojencku izoblikuje peristaltika (giganje debelega crevesja)in ni toliko povezano z vnosom hrane.
Poskusi s kaplicami in veliko uspehov.
Ti pa kar lepo vse jej, razen kar napenje (fizol).

:kava:

clock-img

25.11.2004, 21:16

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz se pazim - imamo krče, če se ne pazim imamo krče. Včasih manj, včasih več ne glede na to kaj pojem. Včeraj sem malo pred polnočjo pojedla krožnik jote (sam strup za male, a se nisem mogla več upirat želji), pa ta mala ni imela krčev in je spala kot polh, kljub dojenju. Tako, da kar uživaj vitamine, mali pa kapljice daj - Sab simplex ali pa Lefaxin, če Sab simpleks ne pomaga.

Jasna

clock-img

25.11.2004, 22:35

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Bo minilo. Našo Hano je tudi proti koncu tretjega meseca. Še malo zdrži.

Tea

clock-img

25.11.2004, 22:44

clock-img

lyra

pencil-img

5

Hvala!
Imamo Sab simplex in še ene zeliščne kapljice, ki jih delajo v lekarni v Dravogradu. Včasih pomaga, kadar pa je hudo, ne pomaga nič.
Lahko noč:rozica:

clock-img

26.11.2004, 08:58

clock-img

malika

pencil-img

3199

Nabavi Lefaksin-v Avstriji in pa kuminov sirup. Pri nas je pomagalo edino to.
Pa punce pravijo, da pomaga če ješ kislo mleko. Poskusi, mogoče pa bo pomagalo.

LP:)

clock-img

26.11.2004, 09:31

clock-img

lutka

pencil-img

1323

tudi pri nas še kar trajajo ti nesramni krči,pa sta stara 6.5 mesecev.Sem mislila,da od hrane ki sem jo začela dajat,potem pa sem se odločila,da jima bom dajala samo še Aptamil,pa ni bilo nič boljše.Po moje morajo dat te krče skozi,pa če pazimo na prehrano ali ne.Pri nas je bilo zdajle tri dni katastrofa:((:((:((.V treh dneh sem spala vsega skupaj 9 ur.Sem mislila da me bo pobralo,saj ko eden neha jokat,se začne dugi.:(:(:(
lp:zaspan::zaspan:

clock-img

26.11.2004, 21:27

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Kuminov sirup je za nas bil zakon:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem