writing-img

krčki

clock-img

20.01.2007, 11:50

clock-img

GOLCI

pencil-img

1

Živijo,imam 6 tednov staro pikico in jo dajejo krči, predvsem zveček ko se podojiva oz. pred spanjem. Sedaj uporabljava kapljice Lefaxin. Zanima me če kdo pozna kakšne druge kaplice ki bolj pomagajo oz. varianto kaj najbolj pomaga.

clock-img

20.01.2007, 13:07

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Vsakemu pomaga nekaj drugega. Poišči malo z iskalnikom, o krčih se je že veliko govorilo. Obstaja cela paleta različnih sredstev, ki naj bi pomagala, večinoma pa kolike minejo, medtem ko eksperimentiraš z njimi. Nekje pri 3-4 mesecih. Mi tudi še čakamo te lepe čase user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

20.01.2007, 13:19

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Mi smo tudi imeli zelo močne krčke, ki pa so minili tam okoli 2,5 mes... smo sprobali vse- kaplice, kopel, masažo, zamenjal mleko... pomagale so nam Sab simplex kapljice in nošenje po rokah in seveda čas... verjemi, da bo boljeuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

20.01.2007, 13:22

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

res je o tej temi je že zeloooo veliko napisanega...vsakemu otročku pomaga nekaj druzga...jst sm eksperimentirala z kaplicami sab simpleks in planteks čajčkom-pa brez uspeha....pol sm mu pa sama naredila čaj iz janeža,kumine,majarona in koprca-pa so krčki čez noč zbežali stran (star je bil 5 t)...tako,da moraš mal inprovizirat,da pridež do tistega kar mu res pomaga....
ti napišem še par stvari proti user posted image  krčkom:
-antifalt kaplice (dobiš samo v avstriji)
-lefakson kaplice
-sirup iz želišč (ljubljanske lekarne)
-colikind (homeopatske kaplice)
-kaplice iz koroških lekarn,....
-različni čaji...

upam,da se čimprej znebite teh krčkov....user posted image

clock-img

20.01.2007, 16:52

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Našemu ni nič pomagalo.user posted image Probal smo pa vse po malem. Najbolj se je umiril, če smo naštimali muziko bolj naglas, ga vzeli na roke, tako da je bil obrnjen na trebuščka in se je umiril.user posted image Mal se je sicer še zvijal, ampak je blo boljše. Ko je pa dopolnil točno tri mesece, so pa krči čudežno izginili.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

22.01.2007, 10:49

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi nismo poskusli glih vsega ampak sem štartala najprej na naravnih zdravilih. Kapljice Koroških lekarn... ni bilo učinka. Nato sem šla na homeopatske Colikind in sem jih po navodilih dajala redno pred vsakim dojenjem. Krči so se po ene dveh dneh zmanjšali in ugotovila, da Colikind ublažijo krčke tako, da smo še danes (4 mesece) na Colikind-u in upam, da bodo čimprej mimo.
Prvi hčerki so pa pomagale Lefaxin....

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

22.01.2007, 10:53

clock-img

Anonimen

Nam je pomagal čas Plantex, ki se kupi v lekarni.

clock-img

08.02.2007, 11:48

clock-img

čuko

pencil-img

185

NO mi smo pa stari 1 leto, pa se še vedno bojujemo z krči. Nam pa ne pomaga nič, imeli smo kapljice iz avstije, koropških lekarn, iz amerike, razne čaje, brinjevo kremo, weleda olje in nič ne pomaga.

Upam, da najdeš pravo strav in da vam hitro minejo, ker nikomur ne privoščim tega, kaj še moj sonček zdaj trpi. Pravijo da je vse odvisno od imunskega sistema in da enkrat mine.

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

clock-img

08.02.2007, 12:03

clock-img

ninu

pencil-img

65

Čuko, nisi edina, ki ima te težave že toliko časa. Moja princeska ima 8 mescev in jo zvija ne glede na to kaj poje. V bistvu se bojujemo s prebavo skoz, že od rojstva. Pa ste dali čez kakšna testiranja na alergije ali kaj podobnega?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem